31 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Εξετάστηκαν για κορονοϊό στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ προχώρησε σε προληπτικές εξετάσεις για όλα τα μέλη της αποστολής που ταξίδεψαν στη Γερμανία, για τον πρόσφατο αγώνα της με τη Βόννη για τα πλέι οφ του Basketball Champions League, με τα αποτελέσματά τους για τον ιό COVID-19 να είναι αρνητικά.

Η εξάπλωση του κορονοϊού έχει προκαλέσει παγκόσμια ανησυχία, ενώ στη χώρα μας τα επιβεβαιωμένα κρούσματα έχουν ανέλθει στα 118 και υπάρχει κι ένας νεκρός. Η «Ένωση», αμέσως μετά την επιστροφή της από τη Βόννη, υπέβαλε σε εξετάσεις όλα τα μέλη της, συμπεριλαμβανομένου και του προέδρου της Μάκη Αγγελόπουλου, με τα αποτελέσματα να είναι αρνητικά για όλους.

Η ανακοίνωση: «Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία, η οποία εσχάτως δοκιμάζεται σκληρά με την εξάπλωση της πανδημίας του COVID-19, η ΑΕΚ ΒC και το Metropolitan General προέβησαν σε αυτονόητη ενέργεια αυτοπροστασίας.

Οι αθλητές, οι προπονητές, τα στελέχη και οι συνοδοί διοικητικοί παράγοντες, που ταξίδεψαν στη Γερμανία, προεξάρχοντος του κ. Μάκη Αγγελόπουλου, υποβλήθηκαν σε προγραμματισμένες προληπτικές εξετάσεις αμέσως μετά την επιστροφή της «Βασίλισσας» στην Ελλάδα. Εξειδικευμένο προσωπικό του Ιατρικού Ομίλου έδωσε το «παρών» στο Κλειστό του ΟΑΚΑ και υπέβαλε στην καθιερωμένη διαδικασία τους «κιτρινόμαυρους». Τα αποτελέσματα των εξετάσεων παρελήφθησαν το βράδυ της Πέμπτης (12/03) και ήταν για όλους αρνητικά».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ