16.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Εξετάζουν τον Τάουνς οι Ουόριορς!

Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς έχουν αποδεχθεί την μοίρα τους φέτος και κάνουν πλάνα ήδη για την επόμενη σεζόν με τον Καρλ - Άντονι Τάουνς να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο ώστε να καλύψει ιδανικά το πρόβλημα που υπάρχει στην φροντ λάιν των «πολεμιστών».

Τα σενάρια περί ενδιαφέροντος των Γκόλντεν Στείτ Ουόριορς για τον Καρλ - Άντονι Τάουνς φουντώνουν συνεχώς με τον Αμερικανό παίκτη να είναι δυσαρεστημένος στους Τίμπεργουλβς λόγω της κακής πορείας της ομάδας του με αποτέλεσμα να βρίσκεται κοντά στο να μην φτάσει για ακόμη μία χρονιά στα πλέι οφ.

Αυτή τη δυσφορία θέλουν να εκμεταλλευτούν οι Ουόριορς οι οποίοι βλέπουν στο πρόσωπό του τον παίκτη που θα ανεβάσει το επίπεδο της ομάδας και θα την οδηγήσει ξανά στις επιτυχίες.

Βέβαια ο Τάουνς ανανέωσε την περσινή χρονιά μέχρι το 2024 με τους λύκους για 158.3 εκατ. δολάρια αλλά αυτό δε δείχνει να τον εμποδίζει. Οι πολεμιστές μετά την μεταβατική τους περίοδο μετά και τους τραυματισμούς τον Κάρι, Τόμπσον και την φυγή του Ντουράντ δοκιμάζουν τους νεαρούς παίκτες που έχουν στο φετινό ρόστερ ώστε να αξιολογήσουν ποιος μπορεί να κουβαλήσει το βάρος της επόμενης σεζόν που θα είναι σίγουρα πιο απαιτητική.

Ένα ακόμη θετικό για τους άλλοτε πρωταθλητές είναι η στενή σχέση που έχει ο Ντι Άντζελο Ράσελ με τον σέντερ των Τίμπεργουλβς με την προοπτική να παίξουν μαζί να τον ελκύει περισσότερο. Την φετινή σεζόν ο Τάουνς μετράει 26.5 πόντους 11.7 ριμπάουντ και 4.4 ασίστ κατά μέσο όρο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ