20.9 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

«Εξετάζει τον Ουάσπουν η Λάρισα» (vid)

Η Λάρισα κοιτάζει έντονα την αγορά ώστε να προχωρήσει σε αλλαγές στο ρόστερ της και σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα βρίσκεται μία... ανάσα από την απόκτηση του Αμερικανού γκαρντ, Ουές Ουάσπουν.

Μετά την αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας στην ομάδα της Λάρισας η θεσσαλική ομάδα συνεχίζει τις αναδιαρθρώσεις της και στο ρόστερ της. Αρχικά μετά το ζωηρό ενδιαφέρον της Μούρθια για τον Τζέιμς Ουέμπ, φαίνεται πως θα υπάρξει και άλλη αποχώρηση από τον σύλλογο.

Αυτός είναι ο Ντέβιον Μπέρι, ο οποίος παρότι μετακόμισε στη Λάρισα τον προηγούμενο μήνα δεν φαίνεται να υπολογίζεται από τον Νίκο Παπανικολόπουλο για την συνέχεια του πρωταθλήματος μετά το πειθαρχικό του παράπτωμα στον αγώνα με τον Ηρακλή.  

Σύμφωνα όμως με ξένα δημοσιεύματα έχει βρεθεί ήδη ο αντικαταστάτης του και αυτός είναι ο Ουές Ουάσπουν, ο οποίος αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Φινλανδίας με τη φανέλα της BC Nokia. O βραχύσωμος Αμερικανός γκαρντ φαίνεται πως έχει κάνει opt out από το συμβόλαιό του με την φινλανδική ομάδα και είναι έτοιμος να ενσωματωθεί στη Λάρισα.

Ο 27χρονος παίκτης μετράει 17.2 πόντους, 4.2 ριμπάουντ και 5 ασίστ κατά μέσο όρο με τη BC Nokia στο φινλανδικό πρωτάθλημα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ