17.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Εξετάζει τον Ντέλα Βάλε η Μπουντούτσνοστ»

Το μέλλον του Αμεντέο Ντέλα Βάλε στη Γκραν Κανάρια φαίνεται δυσοίωνο και η Μπουντούτσνοστ είναι αποφασισμένη να εκμεταλλευτεί αυτή την κατάσταση και να κάνει δικό της τον Ιταλό «μπομπέρ».

Αν και ο Ντελα Βάλε μετακόμισε στη Γκραν Κανάρια το περασμένο καλοκαίρι με τις καλύτερες προοπτικές ώστε να αποτελέσει τον νέο ηγέτη των Ισπανών, εν τέλει η συνεργασία του με τον Πορφίριο Φίσακ δεν εξελίσσεται ιδανικά και τον έχει περιορίσει στον πάγκο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του "superbasket.it" η Μπουντούτσνοστ θέλει να ενισχύσει κι άλλο το υπάρχον ρόστερ της και φαίνεται πως παρακολουθεί στενά την περίπτωση του άλλοτε παίκτη της Αρμάνι Μιλάνο, ο οποίος όπως όλα δείχνουν έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει ενώ στα τελευταία ματς της Γκραν Κανάρια δεν έχει αγωνιστεί.

Βέβαια όμως επειδή ο Ντέλα Βάλε έχει ήδη αγωνιστεί φέτος ήδη στο Εurocup με τη φανέλα των αντιπάλων του Προμηθέα και εφόσον μετακομίσει στους Μαυροβουνίους δεν θα μπορεί να πάρει χρόνο συμμετοχής στη διοργάνωση μέχρι το τέλος της πρώτης φάσης.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ