26.8 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Εξετάζει Θίοντορ και ΜακΚόλουμ, διακριτικά για Τζάκσον

Η προσοχή στον Ολυμπιακό στρέφεται στην απόκτηση τουλάχιστον ενός παίκτη για την περιφέρεια της ομάδας, αφού αναζητείται και ακόμη ένας στο «2-3».

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ήδη προχωρήσει σε τρεις μεταγραφές, αυτές των Στρέλνιεκς, Μπόγρη και Τιλί ενώ έχει ανανεωθεί και η συνεργασία με τους Πρίντεζη και Μάντζαρη. Πλέον ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ψάχνει τον παίκτη που θα πλαισιώσει τους γκαρντ της ομάδας και  η ανάλυση των πιθανών στόχων έχει ξεκινήσει. Δύο παίκτες από την Τουρκία φέρονται να βρίσκονται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα ο Τζόρνταν Θίοντορ της Μπάνβιτ, οποίος έχει προταθεί στους Πειραιώτες και ο Έρικ ΜακΚόλουμ της Γαλατάσαραϊ.

Ο Θίοντορ ήταν ο κορυφαίος παίκτης της πρώτης χρονιάς του Basketball Champions League έχοντας 16.2 πόντους, 4.1 ριμπάουντ και 7.5 ασίστ ανά παιχνίδι και οδηγώντας την ομάδα του στον τελικό της διοργάνωσης, εκεί όπου ηττήθηκε από την Τενερίφη του νυν «ερυθρόλευκου» Γιώργου Μπόγρη. Ωστόσο ο Ολυμπιακός δεν "καίγεται" για τον Αμερικανό.

Ο 29χρονος ΜακΚόλουμ, με εμπειρία Basket League, έχοντας αγωνιστεί σε Απόλλωνα Πάτρας και Πανιώνιο, μετά το πέρασμα του από την Κίνα επέστρεψε στην Γαλατάσαραϊ, όπου «έγραψε»  13.8 πόντους, 3.1 ριμπάουντ και 2.1 ασίστ. Ο αδερφός του Σι Τζέι ΜακΚόλουμ των Μπλέιζερς, ήταν εκ των κορυφαίων της «τσιμ-μπομ» στην πορεία μέχρι την κατάκτηση του EuroCup την σεζόν 2015-16.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να παρακολουθεί, παράλληλα, και την περίπτωση του Άαρον Τζάκσον που παραμένει ελεύθερος μετά την αποχώρησή του από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο 31χρονος γκαρντ έχει αρνηθεί την πρόταση των Πειραιωτών ενώ απέρριψε δις και την Μπαρτσελόνα, ψάχνοντας το συμβόλαιο που θα τον ικανοποιεί. Για των πρώην άσο της "αρκούδας" ενδιαφέρονται επίσης οι Αρμάνι Μιλάνο και Αναντολού Εφές.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ