19.7 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

«Εξαφανίστηκαν» 5’’ για τη Ζαλγκίρις στη Μόσχα (vid)

Το χρονόμετρο «έφαγε» πέντε δευτερόλεπτα από επίθεση της Ζαλγκίρις Κάουνας σε κρίσιμο σημείο του εκτός έδρας αγώνα της με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και οι Λιθουανοί απορούν.

Το συγκρότημα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έχασε στην παράταση με 99-97 από τους παίκτες του Δημήτρη Ιτούδη, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας, αλλά όπως φαίνεται σε βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο οι φιλοξενούμενοι στερήθηκαν πέντε δευτερόλεπτα στην κανονική διάρκεια του ματς, που θα μπορούσαν να είχαν αλλάξει την έκβασή του.

Συγκεκριμένα, με το σκορ στο 81-84, οι παίκτες της Ζαλγκίρις Κάουνας δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν την επίθεσή τους, με το Σέρχιο Ροντρίγκεθ να ισοφαρίζει στην αμέσως επόμενη φάση σε 84-84 και η αναμέτρηση, που έληξε με 86-86 στην κανονική περίοδό της, να οδηγείται στην παράταση. Ωστόσο, στο βίντεο φαίνεται πως το χρονόμετρο των 24’’ στη «Megasport Arena» έκανε… βουτιά από τα 18’’ στα 13’’, «τρώγοντας» πέντε πολύτιμα δευτερόλεπτα από τους φιλοξενούμενους. Η Ευρωλίγκα εξετάζει ήδη την υπόθεση, για να καταλάβει τι ακριβώς συνέβη στη ρωσική πρωτεύουσα και να εξηγήσει εάν έγινε λάθος ή όχι…



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ