26.4 C
Athens
Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

“Εξαφανίστηκαν” 1.000 εισιτήρια στη Μακάμπι

Οι περισσότερες ομάδες παίζουν μπροστά σε άδεις εξέδρες, αλλά η Μακάμπι Τελ Αβίβ έκανε το βήμα για παρουσία φιλάθλων στα παιχνίδια της. Ξεκίνησε με 300, εκ των οποίων πάντως αρκετοί την μάσκα την είχαν για να προστατεύει το... σαγόνι τους και όπως ανακοίνωσε σήμερα 1000 εισιτήρια διατέθηκαν για τον αγώνα με την Αναντόλου Έφες.

Η ίδια η ομάδα έκανε ένα "τιτίβισμα" στο οποίο αναφέρει χαρακτηριστικά: "Είδατε; Το χάσατε! Μέσα λίγες ώρες εξαφανίστηκαν 1000 εισιτήρια για τον αγώνα με την Αναντόλου Έφες".

H ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου θα αντιμετωπίσει την Έφες σε εξ' αναβολής παιχνίδι από την 23η αγωνιστική στις 16 Μαρτίου, το οποίο θα γίνει παρουσία χιλίων φιλάθλων. Η μάσκα είναι προαπαιτούμενο για την πορουσία στο γήπεδο.

Όλα αυτά σε μια κατάσταση ιδιαίτερη στο Ισραήλ σε ότι αφορά τον κορονοϊκό. Θεωρητικά είναι ίσως η χώρα που έχει εμβολιάσει το μεγαλύτερο ποσοστό του πληθυσμού της. Μάλιστα στις ηλικίες άνω των 50 το ποσοστό, όπως έχει ανακοινωθεί, φτάνει το 90%! Συνολικά, το ποσοστό του πληθυσμού του Ισραήλ που έχει λάβει τουλάχιστον την πρώτη δόση του εμβολίου του για τον νέο κορονοϊό έφθασε το 54,3% (5,05 εκατομμύρια πολίτες) από την 20ή Δεκεμβρίου. 

Παράλληλα όμως, όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Υγείας τγς χώρας ανακοινώθηκε χθες (10/3) πως επιβεβαιώθηκαν 3.353 κρούσματα.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ