19.6 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Εξαντλήθηκε η υπομονή των παικτών του Ηρακλή που έκαναν αποχή

Καθυστέρησε για μία εβδομάδα αλλά δεν αποφεύχθηκε η αποχή στον Ηρακλή. Οι παίκτες της ομάδας της Θεσσαλονίκης περίμεναν να γίνουν πληρωμές από τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Θόδωρο Δρακόπουλο αλλά από τη στιγμή που αυτό δεν έγινε, αποφάσισαν να μην προπονηθούν.

 


Την προηγούμενη εβδομάδα είχαν εκφράσει την πρόθεση να προχωρήσουν σε αυτήν την κίνηση δεδομένου ότι ήδη είναι δύο μήνες πίσω σε πληρωμές αλλά έλαβαν τη διαβεβαίωση ότι θα έπαιρναν κάποια χρήματα έναντι των οφειλομένων και έτσι αποφεύχθηκε η αποχή. Στην πραγματικότητα όμως απλά μεταφέρθηκε κατά μία εβδομάδα. Οι παίκτες συζήτησαν και κατέληξαν σε αυτήν την απόφαση και μένει να φανεί αν θα συνεχίσουν να μένουν εκτός παρκέ και αύριο.

 


Η κατάσταση είναι δύσκολη για την ομάδα της Θεσσαλονίκης κάτι που αποτυπώνεται και στο οικονομικό κομμάτι και βέβαια έχει προεκτάσεις στο αγωνιστικό τμήμα. Έτσι εξηγείται και η αδυναμία ολοκλήρωσης καποιας κίνησης για την οποία έχει μιλήσει ο Κώστας Μέξας αλλά δεν γίνεται. Κάπως έτσι χάθηκε και ο Σάνον Σόρτερ που φαινόταν έτοιμος να φορέσει τα κυανόλευκα αλλά κατέληξε στην ΚΚ Σπλιτ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ