19 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Εξαιρετική κίνηση με Λάππα ο Έσπερος Λαμίας (pic)

Στον Έσπερο Λαμίας θα συνεχίσει την πορεία του ο Γιώργος Λάππας, ο οποίος έχοντας αρκετές προτάσεις στα χέρια του, επέλεξε να αγωνιστεί στην ομάδα της Φθιώτιδας.

Ο 34χρονος γκαρντ αποτέλεσε έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες της ανόδου του Αμαρουσίου στην Α2, έχοντας 12,6 πόντους και 29 τρίποντα σε 19 αγώνες, και πλέον θα αποτελέσει ένα δυνατό όπλο στα χέρια του Γιάννη Σοφογιάννη.

Αναλυτικά :

«ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΠΠΑΣ. Απο τους πρωταθλητές του Αμαρουσίου,στην ομάδα μας Esperos Lamias BC. Από μόνο του ,είναι ήδη σημαντικό μπασκετικό γεγονός. Όταν στην μέχρι σήμερα διαδρομή του ,έχει συμμετάσχει με διαφορετικές ομάδες ,σε διαφορετικές πόλεις στην επίτευξη των στόχων τους ,τότε ο τίτλος,''ήρθε στον Έσπερο Λαμίας,ένας γεννημένος πρωταθλητής'',...είναι τετριμμένος.Δηλώνουμε το αυτονόητο. Η συνέπεια και η ηρεμία του χαρακτήρα του, μας προδιαθέτουν ώστε να ορίσουμε μετρήσιμους στόχους. Το βιογραφικό του ''μιλάει'' από μόνο του. Τα δικά μας λόγια περισσεύουν...Καλώς  όρισες Γιώργο. Καλή μπασκετική χρονιά και πάντα με υγεία».  



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ