23.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Εξαιρετική κίνηση Ελευσίνας με Μπάλα, που θέλει να κρατήσει τον βασικό της κορμό

Ο Πανελευσινιακός έχει μπει για τα καλά σε πορεία δημιουργίας του ρόστερ του, με τους Ματθαίο Καραχάλιο και Νίκο Βούλγαρη να έχουν στρωθεί στη δουλειά.

Έτσι, εκτός από από την κρούση που έκαναν στον Δημήτρη Μπένο, βασικός στόχος είναι η παραμονή παικτών του βασικού κορμού, και προς αυτό το στόχο εργάζονται οι «σταχυοφόροι». Εξαιρετική σημειώνεται η κίνηση της ανανέωσης της συνεργασίας του Γιώργου Μπάλα, έναν από τους πλέον άτυχους παίκτες το περσινό πρωτάθλημα. Ο εξαιρετικός σουτέρ, ο οποίος είχε ξεκινήσει ιδανικά την προετοιμασία και τα φιλικά στα πρώτα του πατήματα στον Πανελευσινιακό, και μετά την μεταγραφή του από τον Πρωτέα Βούλας, τραυματίστηκε σοβαρά στην προπόνηση, με αποτέλεσμα να υποστεί ρήξη χιαστών και να χάσει όλη τη χρονιά. Πλέον, δηλώνει πανέτοιμος, με την διοίκηση της ομάδας της Δυτικής Αττικής να ανανεώνει τη συνεργασία μαζί του.

Επίσης, κοντά στην παραμονή του είναι και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, ο Ανδρέας Ψαρόπουλος. Ο 33χρονος πάουερ φόργουορντ είχε 16,7 πόντους και 45 εύστοχα τρίποντα σε 30 παιχνίδια, με τις συζητήσεις ανάμεσα στις δυο πλευρές να βρίσκονται σε καλό δρόμο. Επίσης στόχος είναι να παραμείνει στην ομάδα τόσο ο εξαιρετικός Γιώργος Σταθόπουλος (9,1 πόντοι και 9 τρίποντα σε 30 αγώνες), αλλά και οι Ντίνος Δούκας (5,1 πόντοι σε 29 παιχνίδια) και Ηλίας Ηλιάδης (5 πόντοι και 20 τρίποντα σε 28 παιχνίδια), που αποτελούν παιδιά του συλλόγου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ