19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Εν μέρει ικανοποιημένος ο Δουβίτσας

Ο ΠΑΣ Γιάννινα επιβλήθηκε με άνεση των Εσπερίδων Καλλιθέας, στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωαννίνων, αλλά ο Νίκος Δουβίτσας έμεινε ικανοποιημένος κατά το ήμισυ.

Το ηπειρώτικο συγκρότημα έκανε το «δύο στα δύο» στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών, ωστόσο ο προπονητής του παρατήρησε έλλειψη υπομονής από τις παίκτριές του, γεγονός για το οποίο σχολίασε: «Συγχαρητήρια στην ομάδα μας για τη σοβαρότητα που έδειξαν στο παιχνίδι, με έναν εξαιρετικό αντίπαλο. Στην επίθεση, αν είχαμε περισσότερη υπομονή στο πρώτο δεκάλεπτο και δεν κάναμε εύκολα λάθη, τότε θα μπορούσαμε να ξεκουράσουμε και κάποιες παίκτριες που το έχουν ανάγκη και να πάρουν περισσότερο χρόνο οι μικρές μας».

Εν συνεχεία, στάθηκε στο αμυντικό κομμάτι κι ανέλαβε την ευθύνη του: «Η άμυνά μας εκεί που δουλέψαμε δεν πήγε άσχημα, είμαι ευχαριστημένος. Δεν γίνεται, όμως, να "τρώμε" εύκολους αιφνιδιασμούς ύστερα από κακές επιθέσεις. Τα τρία τρίποντα της αντίπαλης ψηλής είναι καθαρή ευθύνη δίκη μου, οπότε εάν τα υπολογίσουμε η άμυνα ήταν αρκετά καλύτερη από την προηγούμενη φορά. Καλή συνέχεια στην ομάδα των Εσπερίδων Καλλιθέας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ