18.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Εν μέρει ικανοποιημένες Νάστου και Σλούκα παρά την πρόκριση

Ο Άρης πέρασε με άνεση από το κλειστό Νεάπολης, κερδίζοντας την Ολύμπια Λάρισας, ωστόσο η απόδοσή του θα μπορούσε να ήταν και καλύτερη.

Οι παίκτριες του Σίμου Συρόπουλου πέτυχαν την τρίτη διαδοχική νίκη τους στο φετινό Κύπελλο Ελλάδας Γυναικών και στην επόμενη φάση θα τεθούν αντιμέτωπες με τις Εσπερίδες Καλλιθέας, οι οποίες αγωνίζονται στην Α1 Γυναικών. «Αυτό που κρατάμε από το παιχνίδι είναι η νίκη και η διάθεση που έδειξε η ομάδα. Υπήρχαν αρκετά διαστήματα που δεν είχαμε την απαιτούμενη συγκέντρωση, ωστόσο η νίκη ήρθε σχετικά εύκολα», παραδέχθηκε η Εύα Νάστου.

Όπως πρόσθεσε: «Για εμάς τα παιχνίδια του Κυπέλλου είναι παιχνίδια προετοιμασίας, ώστε να μπορέσει η ομάδα να βρει ρυθμό και να παρουσιαστεί πιο έτοιμη στη διάρκεια του πρωταθλήματος».

Η Αναστασία Σλούκα, από την πλευρά της, επισήμανε: «Κρατάμε τη νίκη και την πρόκρισή μας στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Παρ’ όλο που η νίκη ήρθε σχετικά εύκολα, καθώς η διαφορά άνοιξε από το πρώτο ημίχρονο, η ομάδα δεν έπιασε καλή απόδοση για μεγάλα διαστήματα. Είναι σημαντικό ότι δόθηκε χρόνος συμμετοχής σε όλες τις παίκτριες».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ