23.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Εν αναμονή για Σαρκς ο Φριντέτ, δεν υπάρχει συμφωνία

Αν και οι πληροφορίες θέλουν τον Τζίμερ Φριντέτ να έχει ήδη «κλείσει» στους Σαγκάη Σαρκς, ο εκπρόσωπός του δηλώνει πως οι δύο πλευρές δεν έχουν δώσει ακόμα τα χέρια.

Ο 31χρονος γκαρντ φέρεται να έχει συμφωνήσει με το συγκρότημα του Μάνου Μανουσέλη, για να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό και να ενταχθεί στους «καρχαρίες». Ωστόσο, ο μάνατζέρ του, Κρις Έμενς, υποστήριξε προς το παρόν δεν υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στον παίκτη και τους Κινέζους, ενώ συνεχίζει τις επαφές και με άλλες ομάδες.

«Μιλάμε με πολλές ομάδες για λύση τη σεζόν 2020-2021. Δεν υπάρχει καμία συμφωνία. Δεν μπορεί να υπάρξει συμφωνία στην Κίνα, καθώς δεν έχει ξεκαθαριστεί εάν θα επιτραπούν οι εισαγόμενοι παίκτες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ατζέντης του Αμερικανού.

Η ιταλική ιστοσελίδα sportando.basketball, πάντως, η οποία είναι εκείνη που αποκάλυψε το θέμα, επιμένει πως εφόσον ο Τζίμερ Φριντέτ μετακομίσει στην ασιατική χώρα, αφού πρώτα ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με τους ξένους παίκτες, θα το κάνει μόνο για τους Σαγκάη Σαρκς, τη φανέλα των οποίων φόρεσε και την τριετία 2016-2019.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ