21.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ενώνουν τις δυνάμεις τους ΑΕΚ και Κορωπί

Τις δυνάμεις τους θα ενώσουν οι ΑΕΚ BC ACADEMY– DRAGAN SAKOTA και το Κορωπί από εδώ και στο εξής. Συγκεκριμένα οι δυο σύλλογοι έχοντας κοινό όραμα για την ανάπτυξη των ακαδημιών τους και στόχο την ανάδειξη ταλέντων ανακοίνωσαν την έναρξη συνεργασίας.

Η συγκεκριμένη ενέργεια ήταν μια πρωτοβουλία του τεχνικού των «πρασίνων», Ανδρέα Δρακόπουλου, ο οποίος έχει ανέλαβε εξ' ολοκλήρου τον τρόπο λειτουργίας του συλλόγου και αφού έκανε τις επαφές με την «βασίλισσα» κατάφερε να πετύχει μια σπουδαία συνεργασία.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η Γενική Διεύθυνση Τμημάτων Υποδομής και ΑΕΚ BC ΑCADEMY – DRAGAN SAKOTA ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με το Τμήμα Καλαθοσφαίρισης του Γ.Σ. Κορωπίου.

Η ΑΕK ΒC επεκτείνει με τον τρόπο αυτό το «Δίκτυο ΑΕΚ», με στόχο την ενίσχυση της παραγωγικής διαδικασίας και την ανάδειξη νέων αθλητών, που είναι και το πρωτεύον, επ’ ωφελεία και των δύο Συλλόγων.

Στο πλαίσιο αυτό, και η συμφωνία για τη διεξαγωγή μέρους της προετοιμασίας 2020-2021 των Ομάδων Παίδων και Εφήβων της ΑΕΚ, σε αθλητική εγκατάσταση του Κορωπίου, σε συνεργασία με το Δήμο Κρωπίας, καθώς και η συμφωνία για κοινές κοινωνικές, φιλανθρωπικές, πολιτιστικές εκδηλώσεις και άλλες δράσεις.

Για όλα τα παραπάνω είναι αυτονόητο, ότι ΑΕΚ BC και Γ.Σ. Κορωπίου θα ακολουθούν τις απαιτούμενες διαδικασίες τήρησης των πρωτοκόλλων υγείας, προκειμένου για την προστασία αθλητών και λοιπών εμπλεκομένων από την πανδημία διαρκείας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ