28.8 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Ενωμένοι στα δύσκολα

 Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει δει πολλά παιχνίδια του μπάσκετ δίπλα στους αδελφούς Αγγελόπουλους στα court seat τόσο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όσο και μεγάλα ευρωπαϊκά ραντεβού έχοντας πανηγυρίσει μαζί τους μεγάλες επιτυχίες. Αλλωστε ήταν τόσο στη Κωνσταντινούπολη το 2012 όσο και στο Λονδίνο το 2013 στις συνεχόμενες κατακτήσεις της Ευρωλίγκας ζώντας από πολύ κοντά την κορύφωση αυτής της ομάδας.

Δεν προκάλεσε λοιπόν την παραμικρή έκπληξη η τοποθέτηση της  ΠΑΕ Ολυμπιακός, που στέκεται δίπλα στους ιδιοκτήτες της ομάδας μπάσκετ όχι απλά στηρίζοντας τους αλλά θυμίζοντας το γεγονός ότι εκείνοι ήταν αυτοί που βγήκαν μπροστά σε δύσκολες εποχές του μπασκετικού τμήματος και το έσωσαν από την αγωνιστική και οικονομική χρεωκοπία.

Ενα βασικό μήνυμα που θέλει επίσης να επικοινωνήσει η Ερυθρόλευκη ΠΑΕ είναι το ότι ο μπασκετικός Ολυμπιακός δεν θα επιστρέψει ποτέ στα πέτρινα χρόνια και ακριβώς για αυτό επισημαίνεται ότι ακόμα και στην περίπτωση όπου αποφασίσουν (αυτοί και μόνο αυτοί) οι αδελφοί Αγγελλοπουλοι να αποχωρήσουν, η επόμενη μέρα θα είναι εγγυημένη ακόμα και από τον ίδιο τον Βαγγέλη Μαρινακη εάν χρειαστεί προκειμένου ποτέ ξανά να μη φτάσει ο Ολυμπιακός σε περίοδο απαξίωσης.

Ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν έχουν τοποθετηθεί ακόμα, όμως αυτό δεν σημαίνει στο ελάχιστο ότι προτίθενται να εγκαταλείψουν το δημιούργημά τους στην πειραϊκή ΚΑΕ και ας βρίσκονται στη πιο δύσκολη σεζόν της ιστορίας τους στην ομάδα, όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και εξωαγωνιστικά. Το αντίθετο μάλιστα.

Ως άνθρωποι, ως "άρρωστοι" Ολυμπιακοί αλλά και ως πετυχημένοι επιχειρηματίες, τώρα είναι που δεν πρόκειται να εγκαταλείψουν την προσπάθεια γιατί βρίσκονται μπροστά σε ένα μεγάλο στοίχημα. Να ξαναστήσουν την ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια.

Για το αν θα έχουν συνέταιρο ή όχι,  το πως θα το κάνουν, τα πλάνα τους και όλα τα υπόλοιπα είναι θέματα δικά τους για τα οποία σύντομα θα βγουν μπροστά και θα τοποθετηθούν. Το είχαν κάνει και σε παλαιότερους αποκλεισμούς από την Ευρωλίγκα ή σε χαμένα πρωταθλήματα δεν θα κρυφτούν τώρα. 

Απλά εδώ διακυβεύονται πολλά περισσότερα και ακόμα και οι ίδιοι δεν έχουν απόλυτα ξεκαθαρισμένο το τοπίο της επόμενης μέρας καθώς υπάρχουν εξελίξεις και ζυμώσεις σε ποικίλα θέματα. Για αυτό και δεν έχουν ακόμα μιλήσει.

Θεωρούμε σχεδόν βέβαιο ότι ήταν ενήμεροι για την ανακοίνωση που θα έβγαινε από το ποδοσφαιρικό τμήμα καθώς και αυτοί όπως και ο Βαγγέλης Μαρινάκης πάνω απ' όλα συμφωνούν σε ένα θέμα. Πάνω απ' όλα είναι ο Ολυμπιακός, που είναι ενιαίος και ενωμένος ιδιαίτερα στα δύσκολα. 

Μπορείτε να διαβάσετε την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός ΕΔΩ:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ