29.2 C
Athens
Κυριακή, 30 Ιουνίου, 2024

Εντυπωσιασμένοι από τον Πιτίνο στον Παναθλητικό (pics)

Γεύση… Ευρωλίγκας πήραν τα τμήματα υποδομής του Παναθλητικού, καθώς παρακολούθησαν την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Χίμκι στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής.

Οι νεαροί παίκτες του συγκροτήματος των Συκεών βρέθηκαν στην πρωτεύουσα για σειρά φιλικών, ενώ επισκέφθηκαν και το κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων, για να δουν από κοντά τον αγώνα της περασμένης Παρασκευής (22/02). Μετά το τέλος του, μάλιστα, είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τους «πρασίνους» και τον προπονητή τους, Ρικ Πιτίνο, ο οποίος τους έδωσε και τις συμβουλές του για το αγαπημένο τους άθλημα.

Η ανακοίνωση: «Τα τμήματα Κορασίδων, Παγκορασίδων, Παμπαίδων και Μίνι αγοριών/κοριτσιών του Παναθλητικού Συκεών διοργάνωσαν τριήμερη εκδρομή στην Αθήνα για φιλικά με ομάδες της πρωτεύουσας, έχοντας παράλληλα τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τον αγώνα Euroleague, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΧΙΜΚΙ.

 

Τα νεαρά αγόρια και κορίτσια του συλλόγου έζησαν από κοντά μια συναρπαστική εμπειρία, ενώ είχαν την ευκαιρία να "αγγίξουν" και να φωτογραφηθούν με τα ινδάλματά τους.  Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε σε όλους η απλότητα και οι συμβουλές του προπονητή του Παναθηναϊκού Ρικ Πιτίνο, καθώς και η διάθεση όλων των αθλητών του Παναθηναϊκού να φωτογραφηθούν και να συνομιλήσουν με όλα τα παιδιά.

Παράλληλα, τα παιδιά του συλλόγου είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο ΟΑΚΑ, να συμμετέχουν σε εκδηλώσεις των χορηγών της Euroleague και να πατήσουν το παρκέ του γηπέδου.

Αυτές τις τρεις ημέρες δόθηκαν φιλικοί αγώνες με τις ακόλουθες ομάδες: Παναθηναϊκός, Αθηναϊκός, Δάφνη Αγ. Δημητρίου, Άρης Γλυφάδας και Ευρυάλη Γλυφάδας. Στο πλαίσιο της εκδρομής τα παιδιά επισκέφτηκαν και το Ίδρυμα Πολιτισμού "Σταύρος Νιάρχος".

Η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί θερμά τόσο την ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ όσο και τις ακαδημίες των παραπάνω συλλόγων για τη φιλοξενία. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους κυρίους Φώτη Παγώνη, Νίκο Μαριόλη, Γιάννη Γαπιάδη και Χρήστο Χρηστίδη».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ