17.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Εντυπωσιασμένοι από την Πάτρα οι ξένοι (vids+pics)

Ο Προμηθέας Πατρών ανέβασε ψηλά τον πήχη στο Διεθνές Τουρνουά Παίδων (U16) Patras IBG Tournament 2019, που διοργανώνει στα νεόδμητα γήπεδά του στον Καστελλόκαμπο.

Οι αναμετρήσεις της πρεμιέρας ήταν συναρπαστικές και κρίθηκαν στον πόντο, ενώ οι φιλοξενούμενες αποστολές των Ρεάλ Μαδρίτης, Ερυθρού Αστέρα και Στελατζούρα έχουν μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι τόσο από τη φιλοξενία όσο και από τις εγκαταστάσεις των Αχαιών, αλλά και από το -υψηλό- επίπεδο των αγώνων. Ο προπονητής της ιταλικής ακαδημίας, μάλιστα, δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τις εγκαταστάσεις από τις κορυφαίες στην Ευρώπη. Όταν ρωτήθηκε για την απόδοση των παικτών του κόντρα στους «οικοδεσπότες», τους οποίους κέρδισαν στην παράταση, ο Λορέντζο Γκαντόλφι άδραξε την ευκαιρία και ανέφερε: «Πρώτα από όλα να πω πως είμαι πολύ ικανοποιημένος από το τουρνουά, όπως και από τη διοργάνωση. Δεν το περιμέναμε το τουρνουά να είναι τόσο σπουδαίο, οι δε εγκαταστάσεις είναι καταπληκτικές. Ίσως είναι οι καλύτερες στην Ευρώπη».

«Το επίπεδο του τουρνουά είναι καταπληκτικό, η Στελατζούρα είναι η πιο σημαντική ομάδα U16 στην Ευρώπη, ο Ερυθρός Αστέρας έχει πάντα καλές ομάδες και η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η πρωταθλήτρια Ευρώπης. Ο Προμηθέας είναι επίσης σημαντική ομάδα στην Ελλάδα», πρόσθεσε ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Μιγκέλ Άνχελ Λόπεζ Παλάσιος Λόπεζ.

Στο ίδιο μήκος και οι δηλώσεις του προπονητή του Ερυθρού Αστέρα, Σλόμπονταν Κλίπα, ο οποίος επεσήμανε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ, το επίπεδο της διοργάνωσης είναι υψηλό κι αυτό με εκπλήσσει ευχάριστα».

Το τουρνουά συνεχίζεται το Σάββατο (02/03) με τέσσερις αναμετρήσεις, καθώς και το workshop με τις εξειδικευμένες ομιλίες του 2nd IBG Patras των προπονητών των τεσσάρων ομάδων και μελών του ιατρικού και τεχνικού επιτελείου του Προμηθέα Πατρών.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα:

Παρασκευή 01/03
Ρεάλ Μαδρίτης-Ερυθρός Αστέρας 90-86
Προμηθέας Πατρών-Στελατζούρα 70-71 (61-61 κ.α.)

Σάββατο 02/03
Στελατζούρα-Ερυθρός Αστέρας 60-56
Προμηθέας Πατρών-Ρεάλ Μαδρίτης 72-74
19.00 Προμηθέας Πατρών-Ερυθρός Αστέρας
21.00 Ρεάλ Μαδρίτης-Στελατζούρα
-Θα ακολουθήσουν οι απονομές.

Θυμίζουμε πως η είσοδος για τους φιλάθλους είναι ελεύθερη, ενώ όλα τα παιχνίδια μεταδίδονται σε απευθείας διαδικτυακή μετάδοση από το επίσημο κανάλι του Προμηθέα στο Υοutube.

https://www.youtube.com/watch?v=l3BC6htacsQ

https://www.youtube.com/watch?v=kdPlDSY82ow

https://www.youtube.com/watch?v=RPQANO3hxQ8



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ