21.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Εντυπωσιακή η Σάσαρι, νίκησε την Τενερίφη (vids)

Ένα καταστροφικό τρίτο δεκάλεπτο για την Ιμπεροστάρ Τενερίφη ή αν προτιμάτε ένα εξαιρετικό τρίτο δεκάλεπτο για τους γηπεδούχους, επέτρεψε στην Ντινάμο Σάσαρι να κάνει μια αντεπίθεση διαρκείας και να φτάσει στη νίκη με 92-72 για τη 2η αγωνιστική του Α’ Ομίλου στο BCL.

Οι Ισπανοί έκλεισαν το πρώτο ημίχρονο προηγούμενοι με μια διαφορά που άγγιζε τους δέκα πόντους (38-47). Το παιχνίδι τους όμως έδειχνε μονοδιάστατο με μοναδική ουσιαστική απειλή τον Μπρούνο Φιτιπάλντο (20 πόντους στο εικοσάλεπτο), ενώ το θεωρητικά μεγάλο όπλο τους, ο Γκιόργκι Σερμαντίνι είχε μείνει στο μηδέν. Οι Ιταλοί είχαν κόψει τις συνεργασίες, δεν άφησαν περιθώρια στον Γεωργιανό. Ο Τζιανμάρκο Ποτζέκο έκανε εξαιρετική δουλειά από τον πάγκο και το σκορ ένα λεπτό πριν τη συμπλήρωση των τριάντα λεπτών ήταν 65-51 με ένα εντυπωσιακό επιμέρους 27-4! Και πολυφωνία στην επίθεση με μια πεντάδα να φτάνει σε διψήφιο αριθμό πόντων (Μπέντζιους, Μπιλάν, Ντεβέκι, Σπίσου, Τίλμαν). Με τον ίδιο ρυθμό συνέχισε η Σάσαρι και στο τέταρτο δεκάλεπτο, μέχρι να... χαλαρώσει λίγο στο τελευταίο τρίλεπτο και το παιχνίδι να λήγει 92-72.

Οι Ιταλοί κατέβηκαν με έντεκα παίκτες με τον Ποτζέκο να χρησιμοποιεί ουσιαστικά έξι παίκτες σε όλον τον αγώνα.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

Για τον Γ' Όμιλο, στον οποίο αγωνίζεται και η ΑΕΚ η Τσμόκι Μινσκ επικράτησε εντός έδρας της Σολέ με 82-75. Ο Μακσίμ Σαλάς με 20 πόντους, ο Κρις Κλάιμπερν με 19 και ο Ρομπ Λόουερι με 18 ήταν οι πρωταγωνιστές για τους γηπεδούχους με τον τελευταίο να μοιράζει και δέκα τελικές πάσες. Για τη Σολέ ο Γκρεγκόρ Χρόβατ ήταν ο πρώτος σκόρερ με 18 πόντους.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ