17.9 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Εντυπωσίασαν Αντετοκούνμπο και Μήτρου-Λονγκ (vids)

Οι Σάουθ Μπέι Λέικερς γνώρισαν την ήττα με 120-114 από τους Οκλαχόμα Σίτι Μπλου, στο «UCLA Health Training Center», αλλά ο Κώστας Αντετοκούνμπο εντυπωσίασε.

Στο ντεμπούτο του στην G-League με τη θυγατρική ομάδα των Λος Άντζελες Λέικερς ο 21χρονος φόργουορντ είχε 21π. με 5/5 βολές και 6/8 δίποντα, δέκα ριμπάουντ, δύο ασίστ, ισάριθμα κλεψίματα και άλλα τόσα κοψίματα σε 26’, ενώ υπέπεσε και σε ένα λάθος.

https://www.youtube.com/watch?v=cpNbHxDsw6o

Ο Γκάρι Πέιτον με 22π. και έντεκα ριμπάουντ ήταν επίσης θετικός από πλευράς ηττημένων, ενώ από τους νικητές ο Λούγκεντζ Ντορτ τελείωσε με 35π. και ο Ντεβόν Ακούν-Πάρσελ με 26π. και οκτώ ριμπάουντ.

https://www.youtube.com/watch?v=ZwyvNPNhdSA

Ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ, από την πλευρά του, βρήκε ρυθμό στο δεύτερο παιχνίδι του με τους Φορτ Ουέιν Μαντ Αντς, αν και τα «μυρμήγκια» γνώρισαν και πάλι την ήττα, με 121-117 από τους Λονγκ Άιλαντ Νετς στο «Allen County War Memorial Coliseum». Ο ελληνικής καταγωγής γκαρντ, που έχει συμβόλαιο δύο κατευθύνσεων με τους Ιντιάνα Πέισερς, έκανε double double με 26π. και δέκα ασίστ σε 34’, έχοντας ακόμα τρία ριμπάουντ, δύο κλεψίματα, αλλά και δύο λάθη.

https://www.youtube.com/watch?v=LuH5ee1fsrA

«Διπλός» με 21π. και έντεκα ριμπάουντ ήταν και ο Στέφαν Χικς. Από τους φιλοξενούμενους ο Ντέβιν Κάναντι είχε 23π., ο Σι Τζέι Ουίλιαμς 20π. και ο Τζον Εγκμπούνου 12π. και δεκατρία ριμπάουντ.

https://www.youtube.com/watch?v=oEDRqRT1Vho



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ