22.2 C
Athens
Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024

Εντονότερη η πίεση στον Λάσκαρη

Η ΚΑΕ Άρης αλλά και η ίδια η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρίσκονται σε οριακό σημείο και δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλεια χρόνου με την πλευρά του μεγαλομετόχου Νίκου Λάσκαρη να καλείται το συντομότερο δυνατό να δώσει μια λύση.

 

Πριν από λίγο πραγματοποιήθηκε γενική συνέλευση στον Α.Σ. Άρης στην οποία έγινε μια καταγραφή της πραγματικότητας και παράλληλα ζητήθηκαν εξηγήσεις από τον Λευτέρη Αρβανίτη για την παραχώρηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών. Ο τελών υπό παραίτηση πρόεδρος της ΚΑΕ έκανε γνωστό πως ο Νίκος Λάσκαρης έγινε ιδιοκτήτης της με ένα ποσό 900.000€ και συνολικά κατέβαλλε 3 εκ. €.

 

Η γενική συνέλευση στη συνέχεια εξουσιοδότησε την επιτροπή που συστάθηκε προ ημερών να συνεχίσει τις επαφές με την πλευρά Λάσκαρη ώστε να επιτευχθεί η απεμπλοκή του. Αν αυτό δεν συμβεί σε διάστημα μιας εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί νένα γ.σ. Στο πλαίσιο πάντως της κλιμάκωσης των αντιδράσεων και των περαιτέρω πιέσεων στον Λάσκαρη, πραγματοποιήθηκε συμβολική κατάληψη των γραφείων της ΚΑΕ.

 

Το βασικότερο «εμπόδιο» για να προχωρήσουν οι διαδικασίες μεταβίβασης των μετοχών ήταν και παραμένει το θέμα των χρεών. Η ενδιαφερόμενη πλευρά που εκπροσωπεί ο Παναγιώτης Καπάζογλου ζητά σε κάθε περίπτωση από εκείνη του Νίκου Λάσκαρη να αναλάβει τα χρέη προς το δημόσιο (άρθρο 99, εφορία κτλ) που ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο ευρώ.

 

Photo Credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ