22.7 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Ενοχλήσεις ο Ελόνου

Η προετοιμασία της ΑΕΚ για το τελευταίο παιχνίδι του 2017, με τον ΓΛ Φάρο το Σάββατο στο ΟΑΚΑ, συνεχίζεται με κάποια προβλήματα, τα οποία δεν είναι σοβαρά μεν, δημιουργούν ωστόσο βάσιμες υπόνοιες ότι η ομάδα δεν θα παραταχθεί πλήρης στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Απ' ότι φαίνεται ο Βασίλης Καββαδάς δύσκολα θα προλάβει να είναι έτοιμος, παρόλο που ο τραυματισμός του στην προπόνηση της Τετάρτης δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία. Η διάγνωση ήταν διάστρεμμα ποδοκνημικής 1ου βαθμού και η σύσταση του γιατρού Ηρακλή Πατσόπουλου ήταν να ξεκουραστεί και να υποβληθεί σε θεραπείες για τρεις μέρες. Πράγμα που σημαίνει ότι πολύ οριακά μπορεί να προλάβει και χωρίς στην ουσία να έχει κάνει προπόνηση. Επειδή, όμως, ο Ντράγκαν Σάκοτα και οι συνεργάτες του κρίνουν ότι δεν συντρέχει λόγος να πιεστεί ο παίκτης και ότι είναι καλύτερο να επιστρέψει όταν θα είναι απολύτως έτοιμος, μάλλον δεν θα αγωνιστεί εναντίον του ΓΛ Φάρου.

Πρόβλημα, ωστόσο, αντιμετωπίζει και ο δεύτερος της τριάδας των σέντερ της Ένωσης, Τσινέμελου Ελόνου. Ο Αμερικανός νιώθει ενοχλήσεις στο πόδι του και δεν προπονείται όπως πρέπει, όμως η κατάστασή του δεν έχει τον ίδιο βαθμό σοβαρότητας με αυτή του Καββαδά. Εκτιμάται ότι πρόκειται για ήσσονος σημασίας ενοχλήσεις και προς το παρόν δεν εκφράζεται ανησυχία για το ενδεχόμενο απουσίας του από τον αγώνα του Σαββάτου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ