21.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ενοχλήθηκε ο Πέιτον από το γέλιο του Τζόρνταν στο “The Last Dance”

O Γκάρι Πέιτον ήταν από εκείνους που αντιμετώπισαν σε τελικούς του ΝΒΑ τους Σικάγο Μπουλς του 90' όμως φάνηκε αρκετά δυσαρεστημένος με την αντίδραση του Μάικλ Τζόρνταν όταν άκουσε ότι τον είχε περιορίσει.

Το ντοκιμαντέρ του Μάικλ Τζόρνταν ανήκει στο παρελθόν με πολλούς θαυμαστές του ΜJ να είναι ενθουσιασμένοι από το αποτέλεσμα αλλά αρκετοί συμπαίκτες και αντίπαλοι του εκείνη την περίοδο εκφράζουν τα δικά τους παράπονα σχετικά με συγκεκριμένα λόγια του ή αντιδράσεις τους.

Ένας από αυτούς που αντέδρασε ήταν ό άλλοτε παίκτης των Σουπερσόνικς, Γκάρι Πέιτον, ο οποίος τον μάρκαρε στους τελικούς του 1996 αλλά δίχως αποτέλεσμα. Στην κάμερα του "The Last Dance" είχε υποστηρίξει ότι τον είχε περιορίσει αρκετά και μόλις άκουσε τα λεγόμενά του ο Μάικλ Τζόρνταν αμέσως ξέσπασε σε γέλια κάτι που δεν άρεσε στον Γκάρι Πέιτον λέγοντας χαρακτηριστικά podcast The Opinionated:

«Εκνευρίστηκα. Ήθελα να τον πάρω τηλέφωνο εκείνη την ώρα, αλλά τελικά συνειδητοποίησα ότι ήταν κάτι που θα 'πρεπε να περιμένω από τον Μάικλ, γιατί κι εγώ θα έκανα το ίδιο. Δεν θα παραδεχθώ ποτέ ότι κάποιος μπορούσε να με σταματήσει με την άμυνά του. Θα λέω κι εγώ ότι κανείς δεν μου δημιούργησε προβλήματα στην καριέρα μου, με μοναδική εξαίρεση τον Τζον Στόκτον. Οπότε πάει κάπως έτσι.

Ο Μάικλ ήταν πάντα κυρίαρχος στο παρκέ, αλλά νομίζω πως εγώ και ο Τζο Ντούμαρς τον δυσκολεύαμε πραγματικά. Δεν περίμενα κάτι άλλο από εκείνον. Ο Μάικλ Τζόρνταν είναι ο Μάικλ Τζόρνταν. Είναι ο άνθρωπος που όλοι μιλάμε για εκείνον ως τον καλύτερο μπασκετμπολίστα ever κι αυτό είναι ΟΚ. Δεν περίμενα κάτι διαφορετικό» ήταν τα λόγια του.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ