18.6 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Εννέα μένουν, έξι φεύγουν στον ΒΑΟΛ

Το μεγαλύτερο μέρος του περσινού ρόστερ διατηρεί ο ΒΑΟΛ Χίου, εν όψει της επανόδου του στη Γ’ Εθνική.

Ο Βούρειος θα αγωνιστεί ξανά στις εθνικές κατηγορίες και συνολικά εννέα παίκτες από την περσινή ομάδα, που εξασφάλισε την άνοδο, θα παραμείνουν στις τάξεις του και για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018. Παράλληλα, αποδεσμεύθηκαν έξι παίκτες είτε για να συνεχίσουν αλλού την καριέρα του είτε λόγω αναχώρησής τους από το νησί εξαιτίας σπουδών. Εξάλλου, αναβαθμίζεται ο εκ των αρχηγών Παναγιώτης Καλαμάρης, που θα βρίσκεται πλέον και στο πλευρό του Παντελή Βούλικα στην τεχνική ηγεσία.

Η ανακοίνωση: «Ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες η λίστα των αθλητών που θα παραμείνουν στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας του ΒΑΟΛ Χίου εν όψει της συμμετοχής της στη Γ’ Εθνική της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Από την ομάδα που κατέκτησε Πρωτάθλημα Χίου, Κύπελλο Χίου και Άνοδο στη Γ’ Εθνική θα ακολουθήσουν στη μεγάλη κατηγορία οι Χρήστος Ανδρουλάκης, Παναγιώτης Κωνσταντινάκος, Κώστας Νακόπουλος, Τάσος Τροβάς, Μιχάλης Σουλίκας, Γιώργος Αγγελής, Γιώργος Χριστοβασίλης και ο αρχηγοί Μανώλης Χατζηλάμπρου και Παναγιώτης Καλαμάρης, με τον δεύτερο να έχει αναβαθμισμένο ρόλο στο τεχνικό επιτελείο της ανδρικής ομάδας του Βούρειου του οποίου θα προΐσταται για μία ακόμη χρονιά ο Παντελής Βούλικας με συνεργάτη τον Πέτρο Συμιακάκη.

Σε όλα τα παιδιά που συνεχίζουν με τη γαλανόλευκη ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά με επιτυχίες και επίτευξη των στόχων της ομάδας. Δεν θα είναι στο ρόστερ του ΒΑΟΛ Χίου την επόμενη χρονιά οι Γιώργος Κέλογλου (ΝΟΘ), Μπάμπης Ναλμπάντης (ΛΙΘΙ), Μιχάλης Μιχαλιός, Νίκος Λύτρας, Χριστόφορος Φιλιππίδης (Πανεπιστήμιο) και Λέκκας Τσιριγώτης (Ε.Α. Νίκαια) που ολοκλήρωσε τις σπουδές του ύστερα από 4 χρόνια σπουδαίας προσφοράς στην ομάδα. Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά για τις στιγμές που μας χάρισαν και τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν οι μεταγραφές του ΒΑΟΛ Χίου που θα ολοκληρώσουν την εικόνα του Βούρειου για την επόμενη περίοδο».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ