18 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Ενισχύθηκε με Τραγουστή ο Αθηναϊκός

Στον Αθηναϊκό θα συνεχίσει την καριέρα της η Ιωάννα Τραγουστή, με το συγκρότημα του Βύρωνα να ανακοινώνει την απόκτησή της.

Οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια για να συνεργαστούν τη νέα αγωνιστική περίοδο, στο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών, με τη 19χρονη φόργουορντ να αναφέρει σχετικά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα αγωνιστώ σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο και είμαι έτοιμη να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Η ανακοίνωση: «Ο πρόεδρος και η διοικούσα επιτροπή του Αθηναϊκού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη της συνεργασίας με την Ιωάννα Τραγουστή για την σεζόν 2020-2021. Η Ιωάννα είναι γεννημένη το 2001, έχει ύψος 1,77μ. και αγωνίζεται στην θέση "3".

Προηγούμενες ομάδες: Έσπερος ΑΟΠΑ, Γλαύκος, ΠΑΣ Γιάννινα».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ο πρόεδρος και η διοικούσα επιτροπή του Αθηναϊκού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη της συνεργασίας με την @ioanna_tragousti για την σεζόν 2020 - 2021. Η Ιωάννα είναι γεννημένη το 2001, έχει ύψος 1,77 και αγωνίζεται στην θέση «3». Ιωάννα Τραγουστή:Ειμαι πολυ χαρουμενη που θα αγωνιστώ σε ενα τοσο ιστορικό σωματείο και ειμαι ετοιμη να βοηθησω την ομαδα να πετύχει τους στόχους της. Προηγούμενες ομάδες: Εσπερος ΑΟΠΑ Γλαύκος ΠΑΣ Γιάννινα

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athinaikos Women Basketball (@athinaikos_wbasket) στις



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ