23.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ενισχύθηκε με Μπέικερ η ΤΣΣΚΑ

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν κατάφερε να πείσει το μεγάλο στόχο της, τον Τζέρεμι Λιν, να μετακομίσει στην Ευρώπη και στράφηκε στη λύση του Ρον Μπέικερ.

Ο 26άχρονος γκαρντ παρέμενε ελεύθερος από τον περασμένο Ιανουάριο, οπότε αποδεσμεύθηκε από τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς, ενώ τα προηγούμενα δύο χρόνια είχε αγωνιστεί στους Νιου Γιορκ Νικς. Μην καταφέρνοντας να βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ έστρεψε το ενδιαφέρον του στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και η «ομάδα του στρατού» αποφάσισε να τον εντάξει στο ρόστερ της, υπογράφοντάς τον εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Ρον Μπέικερ, που είναι μέλος της φυλής Ποταγουατόμι, γίνεται ο πρώτος γηγενής Αμερικανός που θα φορέσει τη φανέλα του ρωσικού συγκροτήματος, ενισχύοντας την περιφερειακή γραμμή του. Στα 96 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί στο «μαγικό κόσμο» έχει κατά μέσο όρο 3,1π., 1,4 ριμπάουντ και 1,8 ασίστ σε 14.5’. Αποφοίτησε από το Ουίτσιτα Στέιτ το 2016, αλλά δεν επιλέχθηκε στο ντραφτ. Το 2015 συμμετείχε με την Εθνική ΗΠΑ στους Παναμερικανούς Αγώνες, στο Τορόντο, κρεμώντας στο στήθος του το χάλκινο μετάλλιο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ