23.2 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ενισχύθηκε με Κοπόνεν η Μπάγερν (vid)

Στη Γερμανία θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του ο Πέτερι Κοπόνεν, ο οποίος μετά την αποχώρησή του από την Μπαρτσελόνα θα συνεχίσει στην Μπάγερν Μονάχου.

«Βαυαρός» ετοιμάζεται να γίνει ο 30χρονος γκαρντ, ο οποίος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν και στη φινλανδική Ταπιολάν Χόνκα, στην ιταλική Βίρτους Μπολόνια και στη ρωσική Χίμκι. Στους Καταλανούς έπαιξε τη διετία 2016-2018, κατακτώντας το Κύπελλο Ισπανίας. Την καινούρια σεζόν θα ενισχύσει το γερμανικό συγκρότημα στην επιστροφή του στην Ευρωλίγκα, καθώς και στο εγχώριο πρωτάθλημα.

Το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Πέτερι Κοπόνεν με την Μπάγερν Μονάχου είναι διάρκειας τριών ετών. «Πρόκειται για εμένα για νέα πρόκληση, να πετύχουμε κάτι μεγάλο. Ελπίζω να βοηθήσω το σύλλογο να φθάσει στο επόμενο επίπεδο. Έχω παίξει στο παρελθόν εναντίον γερμανικών ομάδων, τώρα ανυπομονώ να αγωνιστώ στο γερμανικό πρωτάθλημα. Στην Ευρωλίγκα υπάρχουν πολλές δυνατές ομάδες, αλλά κι εμείς νομίζω πως είμαστε επικίνδυνοι», ανέφερε αμέσως μετά την ανακοίνωσή του ο Φινλανδός διεθνής.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ