22.6 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ενισχύθηκε με Γκρέιβς ο Ολυμπιακός (vid+pics)

Τη μεταγραφή της Μπασάρα Γκρέιβς ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός, με την 25άχρονη φόργουορντ/σέντερ να κάνει λόγο για… αναβάθμιση στην καριέρα της.

Η Αμερικανίδα, που έχει αγωνιστεί στο WNBA με τις Μινεσότα Λινξ και Σικάγο Σκάι έχοντας κατά μέσο όρο 1,4π. και 1,2 ριμπάουντ σε 6.1’ σε 22 ματς κανονικής περιόδου, αποφοίτησε από το Τενεσί και πέρυσι έπαιξε στην Ιταλία με τη Λούκα. Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για τη μετακίνησή της στις «ερυθρόλευκες»: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που έρχομαι σε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Πρόκειται για έναν σύλλογο με ιστορία, πέρυσι αγωνίστηκε στην Ευρωλίγκα και θέλω πάρα πολύ να συμμετέχω κι εγώ σε αυτό το επίπεδο. Έχω τεράστια θέληση για δουλειά, το κίνητρό μου είναι μεγάλο και σκοπός μου είναι να βελτιωθώ παίζοντας σε αυτόν. Η αλήθεια είναι ότι χάρηκα υπερβολικά όταν έμαθα για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Ξέρω πού έρχομαι, είναι μια… αναβάθμιση για εμένα και δεν πρόκειται να αφήσω την ευκαιρία να πάει χαμένη».

 

Αναφερόμενη στη χώρα μας, συμπλήρωσε: «Πάντα ήθελα να επισκεφτώ την Ελλάδα. Γνωρίζω για τον πολιτισμό της, την ιστορία της και είχα στο μυαλό μου να έρθω κάποια στιγμή. Να, λοιπόν, που θα αγωνιστώ τη νέα σεζόν στον Ολυμπιακό και ελπίζω να κερδίσω πολλούς τίτλους με την ομάδα μου».

Η ανακοίνωση: «Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Μπασάρα Γκρέιβς. Η αθλήτρια καλαθοσφαίρισης από την Αμερική (ημερομηνία γέννησης 17/03/1994), έχει ύψος 1,88μ. και αγωνίζεται ως πάουερ φόργουορντ και σέντερ.

Προηγούμενες ομάδες:
2012-16 Tennessee (NCAA)
2016 Minnesota Lynx (WNBA)
2016-17 KB Stars Seoul (Νότια Κορέα), Maccabi Ashdod (Ισραήλ)
2017 Chicago Sky (WNBA)
2017-18 Maccabi Ramat Hen (Ισραήλ)
2018-19 Lucca (Ιταλία)».

H Μπασάρα Γκρέιβς είναι η δεύτερη ξένη παίκτρια που ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, μετά την Άννα Γιουρτσένκοβα από τη Σλοβακία.

https://www.youtube.com/watch?v=2CIIjKuTxrc



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ