25 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Ενισχύθηκε με Αρσενόπουλο το Ψυχικό

Ήταν τέτοια περίοδο το 2016 όταν το Ψυχικό κέρδισε την τότε μάχη, βάζοντας στο ρόστερ του τον Βασίλη Μουράτο, ο οποίος κατάφερε υπό τις οδηγίες του Γιώργου Ρεμεντέλα να πάρει παιχνίδια, και να έχει την εξέλιξη που γνωρίζουμε, έχοντας μια θέση σε ομάδες της Basket League.

Ο Ολυμπιακός δείχνοντας εμπιστοσύνη στο πρόγραμμα της ΑΕΨ, παραχώρησε δανεικό τον 18χρονο γκαρντ, Νίκο Αρσενόπουλο, στον οποίο πιστεύουν πολύ στον Πειραιά. Ο ταλαντούχος αθλητής θα έχει την ευκαιρία να πάρει πολλά παιχνίδια στα πόδια του, αγωνιζόμενος σε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και να δοκιμάσει τις δυνάμεις του, ενώ δίνει μια έξτρα λύση στην Αθηναϊκή ομάδα στην περιφερειακή της γραμμή. Ο Αρσενόπουλος ξεκίνησε το μπάσκετ στις Ακαδημίες Αθηνών και στη συνέχεια μετακόμισε τον Ηλυσιακό. Το 2016 ξεχώρισε, όντας πολυτιμότερος παίκτης και πρωταθλητής με την Teleunicom BAC, για να μετακομίσει στον Ολυμπιακό έπειτα από εισήγηση του Γιάννη Σφαιρόπουλου. 

Οι «ερυθρόλευκοι» έχοντας τον ως πολυτιμότερο παίκτη κατέκτησαν το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων τον περασμένο Απρίλιο, ενώ ο ίδιος είναι εν ενεργεία διεθνής με όλες τις Εθνικές ομάδες. Στις 15 Οκτωβρίου του 2017 έκανε το ντεμπούτο του και στην Basket League, ενώ πριν από λίγο ανακοίνωσαν τον δανεισμό του στο Ψυχικό.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ