20 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ενισχύθηκε με Έιβερι η Ελευθερία Μοσχάτου

Στην ενίσχυση της περιφέρειάς της προχώρησε η Ελευθερία Μοσχάτου, προσθέτοντας στο ρόστερ της εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου τη Νίκι Έιβερι.

Με μια παλιά γνώριμη στο ελληνικό κοινό συμφώνησαν οι «κυανόλευκες», καθώς η 34χρονη γκαρντ έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν στην Α1 Γυναικών, φορώντας τη φανέλα τόσο του ΠΑΟΚ όσο και του Παναθηναϊκού. Τα τελευταία τρία χρόνια έπαιζε στην Κύπρο, για λογαριασμό του Κεραυνού Στροβόλου.

Η ανακοίνωση: «Η ενίσχυση δεν σταματά για την ομάδα μας... Η Ελευθερία Μοσχάτου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή της Αμερικανίδας με ελληνικό διαβατήριο Niki Avery (1986-1.68cm) θωρακίζοντας με αυτήν την προσθήκη και την νευραλγική θέση της play maker.

Η πολύ έμπειρη παίκτρια με θητεία και στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα των ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα στην εκπλήρωση των στόχων που έχει θέσει η ομάδα μας για φέτος. Της ευχόμαστε καλή σεζόν με υγεία και πολλές νίκες. Welcome back in Greece Niki».!

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η ενίσχυση δε σταματά για την ομάδα μας...! Η Ελευθερία Μοσχάτου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή της αμερικανίδας με ελληνικό διαβατήριο Niki Avery (1986-1.68cm) θωρακίζοντας με αυτή την προσθήκη και την νευραλγική θέση της playmaker. Η πολύ έμπειρη παίκτρια με θητεία και στο Ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα των ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα στην εκπλήρωση των στόχων που έχει θέσει η ομάδα μας για φέτος. Της ευχόμαστε καλή σεζόν με υγεία και πολλές νίκες...! Welcome back in Greece Niki!? #eleytheria_moschatou

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Α.Ο.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ (@eleytheria_moschatou_wb) στις



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ