15.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ενισχύεται με Ψαρόπουλο και Καράμπελα ο Πανελευσινιακός

Τις πρώτες του κινήσεις πραγματοποίησε ο Πανελευσινιακός, ο οποίος συμφώνησε με δυο παίκτες, που θα ενισχύσουν σημαντικά το ρόστερ που θέλει να δημιουργήσει ο Λευτέρης Καλογήρου.

Ο πρώτος που συμφώνησε, και αποτελούσε στόχο αρκετών ομάδων της κατηγορίας είναι ο Ανδρέας Ψαρόπουλος, ο οποίος πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις τα δυο τελευταία χρόνια με την φανέλα της Νέας Κηφισιάς. Ο 32χρονος πάουερ φόργουορντ αποτέλεσαν μαζί με τον Φίλιππο Μοσχοβίτη τους δυο ηγέτες στην προσπάθεια της ομάδας των βορείων προαστίων, με τον ίδιο να ολοκληρώνει την περσινή σεζόν με 15,9 πόντους και 46 τρίποντα σε 30 παιχνίδια. Ο έμπειρος αθλητής έχει επίσης αγωνιστεί σε Έσπερο Πατρών, Τιτάνες Παλαμά, Αγία Παρασκευή (Α2), Περιστέρι (Α1). Νήαρ Ήστ (Α2 και Β' Εθνική), Πιερικό Αρχέλαο, Χαλκίδα και Καβάλα.

Η έτερη προσθήκη ακούσει το όνομα του 21χρονο γκαρντ, Θάνου Καράμπελα, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Έσπερο Καλλιθέας, κερδίζοντας με το συγκρότημα του Αντώνη Μάντζαρη την άνοδο από την Γ' στην Β' Εθνική.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ