25.8 C
Athens
Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024

«Ενισχυμένος» στο δείπνο ο Χολαργός (pics)

Ξέφυγαν από το άγχος του επαγγελματικού αθλητισμού παίκτες και τεχνική ηγεσία του Χολαργού, σε δείπνο που έλαβε χώρα στο ψητοπωλείο του βασικού χορηγού τους.

Ο Στέργιος Κουφός και οι παίκτες του, λίγο πριν ριχθούν στη μάχη του νέου πρωταθλήματος της Α2 υποδεχόμενοι το Σάββατο (07/10, 17.00) στο «Αντώνης Τρίτσης» την Καρδίτσα, δείπνησαν όλοι μαζί ύστερα από πρωτοβουλία του διοικητή ηγέτη τους Γιώργου Δρόσου. Το παρών, μάλιστα, έδωσαν και οι νεοφερμένοι Ρασάντ Μπελ και Γιώργος Λάππας.

Η ανακοίνωση: «Χθες το βράδυ (05/10), έπειτα από κάλεσμα του διοικητικού ηγέτη του Χολαργού, Γιώργου Δρόσου, πραγματοποιήθηκε δείπνο παρουσία των μελών του Δ.Σ., του προπονητικού τιμ και των παικτών της ανδρικής ομάδας στο The Big Bad Wolf Χολαργού, που είναι και Βασικός Χορηγός του συλλόγου! Το δείπνο έγινε σε πολύ καλό κλίμα, εν όψει και του πρώτου αγώνα πρωταθλήματος της χρονιάς, με αντίπαλο τον ΑΣ Καρδίτσας, που θα διεξαχθεί στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης» το Σάββατο 7/10 στις 5 μ.μ. Το παρών έδωσαν και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας μας, Ρασάντ Μπελ και Γιώργος Λάππας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ