23.1 C
Athens
Κυριακή, 13 Οκτωβρίου, 2024

Ενθουσιασμός Γιάννη για Μπουντεχόλζερ

Ο Μάικ Μπουντεχόλζερ είναι κι επίσημα ο νέος προπονητής των Μιλγουόκι Μπακς, καθώς η πρόσληψή του ανακοινώθηκε από τα «ελάφια».

Ενθουσιασμένος εμφανίστηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος μάλιστα έχει ήδη συναντηθεί μαζί του, μετά την ανακοίνωσή του: «Είναι ένας σπουδαίος προπονητής, ήταν ο προπονητής της χρονιάς για το 2015-2016. Είχα μια μεγάλη κουβέντα μαζί του και μου μίλησε για το πλάνο του, το πώς με βλέπει ως παίκτη, πώς μπορεί να βοηθήσει την ομάδα και είχα δύσκολες ερωτήσεις για αυτόν. Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω μαζί του».

Ο 48άχρονος προπονητής, από την πλευρά του, ανέφερε: «Είμαι ιδιαίτερα ευγνώμων στους ιδιοκτήτες των Μπακς και στον τζένεραλ μάνατζερ Τζον Χορστ που με επέλεξαν για προπονητή των Μιλγουόκι Μπακς. Υπάρχουν εξαιρετικοί άνθρωποι στον οργανισμό και έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία να πάμε τους Μπακς στο επόμενο επίπεδο. Θέλω να δουλέψω μαζί με τους νέους και πολύ καλούς παίκτες μας και να τους βοηθήσω να εξελιχθούν στο παρκέ».

Δηλώσεις έκανε και ο Τζον Χορστ: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε το Μάικ Μπουντεχόλζερ ως νέο προπονητή μας. Ο Μάικ έχει παίξει ρόλο "κλειδί" για να "χτιστούν" επιτυχώς ομάδες σε όλη του την καριέρα. Έχει το σεβασμό όλων και έχει δείξει ιδιαίτερες δυνατότητες ανάπτυξης και εξέλιξης των παικτών. Ο ηγετικός χαρακτήρας του, το μπασκετικό ένστικτό του, η εμπειρία του από τον πρωταθλητισμό και οι επικοινωνιακές δυνατότητές του τον κάνουν το σωστό άνθρωπο για να προχωρήσουμε στο επόμενο επίπεδο».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ