24.2 C
Athens
Κυριακή, 13 Οκτωβρίου, 2024

Ενθουσιασμένος ο Λεμπρόν, παρά την οδυνηρή ήττα (vid+pics)

Η ήττα των Κλίβελαντ Καβαλίερς από τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς στην «Oracle Arena» πόνεσε το Λεμπρόν Τζέιμς, αλλά δεν τον αποθάρρυνε.

Οι εκπρόσωποι του Οχάιο ηττήθηκαν στην παράταση από τους «πολεμιστές», στον πρώτο τελικό των φετινών πλέι οφ του ΝΒΑ, με το «βασιλιά» να εξηγεί πως ο τρόπος με τον οποίο έχασαν έκανε οδυνηρό το αποτέλεσμα. «Πρόκειται για μία από τις πιο σκληρές ήττες που είχα στην καριέρα μου. Έχει να κάνει με τον τρόπο που εξελίχθηκε το παιχνίδι και τον τρόπο που αγωνιστήκαμε», παραδέχθηκε στους εκπροσώπους του Τύπου στην πρώτη προπόνηση μετά το ματς.

  

Ο Τζορτζ Χιλ ευστόχησε στη μία από τις δύο βολές που κλήθηκε να εκτελέσει, 4.6’’ πριν από το φινάλε της κανονικής περιόδου. Εάν έβαζε και τη δεύτερη οι «Καβς» θα έπαιρναν το προβάδισμα στο σκορ, το οποίο έμεινε ισόπαλο (107-107), με τον τελικό να πηγαίνει εν τέλει στην παράταση. «Ήταν δύσκολες οι επόμενες 24 ώρες από το πρώτο παιχνίδι, όχι μόνο για εμένα και τον Τζορτζ Χιλ, αλλά και για ολόκληρο τον οργανισμό, επειδή ωθήσαμε τον εαυτό μας σε θέση επιτυχίας», ξεκαθάρισε ο Λεμπρόν Τζέιμς.

  

Aναφέρθηκε και στο κρίσιμο λάθος του Τζέι Αρ Σμιθ, όντας σαφώς πιο ψύχραιμος αυτή τη φορά: «Δεν χρειάζεται να πω κάτι στον Τζέι Αρ. Τον ξέρω από το σχολείο. Δεν είναι καινούριος συμπαίκτης μου ούτε τον μαθαίνω τώρα. Ξέρει τι περιμένω από εκείνον, ξέρω τι περιμένει από εμένα, απλώς προσπαθούμε να τα καταφέρουμε. Η ήττα αυτή ήταν το ίδιο σκληρή και για εκείνον. Έχει μια σπάνια ικανότητα να επιστρέφει. Ο κόσμος το έχει δει. Στα φετινά πλέι οφ δεν έχει παίξει καλά σε κάποια παιχνίδια, δεν έχει δείξει τις ικανότητές του, αλλά στα ακριβώς επόμενα ματς σουτάρει πολύ καλά και είναι απόλυτα συγκεντρωμένος».

 

Ο 33χρονος φόργουορντ, πάντως, δεν το βάζει κάτω. Προσπαθεί να ξεχάσει ό,τι έγινε στον πρώτο τελικό στο Όκλαντ κι επικεντρώνεται στο δεύτερο (04/06, 03.00). Όπως, άλλωστε, συμπλήρωσε: «Είναι μια νέα ημέρα αυτή που ξημέρωσε. Ξύπνησα ενθουσιασμένος από την ευκαιρία που έχουμε μπροστά μας. Δίνεις στον εαυτό σου μία ημέρα για να ξεπεράσει ό,τι έγινε, ίσως και δεύτερη, αλλά πριν από το παιχνίδι νιώθεις ενθουσιασμό για την ευκαιρία που έχεις να γίνεις καλύτερος, σπουδαίος και να προχωρήσεις μπροστά».

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ