16.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ενθουσιασμένος εν όψει Ηρακλή ο Μπόουλιν

Ο Σκάιλερ Μπόουλιν συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στη χώρα μας, για λογαριασμό του Ηρακλή, κι εξέφρασε την ικανοποίησή του μέσω του προσωπικού λογαριασμού του σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο 31χρονος γκαρντ, που τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στη Γερμανία με τη Βούρζμπουργκ, θα ενισχύσει το «Γηραιό» στο νέο πρωτάθλημα της Basket League, αλλά και στα προκριματικά του Basketball Champions League. «Υπογράφηκε, σφραγίστηκε, παραδόθηκε! Ενθουσιασμένος για αυτό το επόμενο βήμα», έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter ο Αμερικανός, για το συμβόλαιο συνεργασίας που υπέγραψε με τους Θεσσαλονικείς, διάρκειας ενός έτους.

Ο Σκάιλερ Μπόουλιν αποφοίτησε από το Μιζούρι Σάουδερν το 2011 και στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα των Τόπσταρ Κάνγκαρους, Γκίσεν, Σάιενς Σίτι Τζένα και όπως προείπαμε της Βούρζμπουργκ στη Γερμανία, της Χόρσενς στη Δανία, της Ουέλς στην Αυστρία και των Σουντερτέγια Κινγκς στη Σουηδία. Στο FIBA Europe Cup είχε στην τελευταία παρουσία του, το 2018-2019, κατά μέσο όρο 8,4π., 1,9 ριμπάουντ, 5,6 ασίστ και 1,3 κλεψίματα σε 23.6’, ενώ στο γερμανικό πρωτάθλημα περιόδου 2019-2020 είχε κατά μ.ό. 11,2π., 2,1 ριμπάουντ, 3,8 ασίστ και 1,5 κλεψίματα σε 23.8’, στα 21 ματς που πρόλαβε να παίξει πριν από τη διακοπή εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

https://www.youtube.com/watch?v=vS3tmFECBtI



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ