20.6 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Ενθουσιασμένος για Μιλάνο και Μεσίνα ο Σκόλα (pics)

Ο Λουίς Σκόλα επιστρέφει στην Ευρώπη για να φορέσει τη φανέλα της Αρμάνι Μιλάνο και δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη μεταγραφή του, στις πρώτες δηλώσεις του ως μέλος του ιταλικού συγκροτήματος.

Ο 39χρονος φόργουορντ, που εντυπωσίασε στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο που έλαβε χώρα στην Κίνα, ανέφερε μεταξύ άλλων για τη μετακίνησή του στους Μιλανέζους: «Είμαι ενθουσιασμένος που θα έχω την ευκαιρία να παίξω στην Αρμάνι Μιλάνο σε αυτή τη φάση της καριέρας μου. Είναι ακόμα πιο ξεχωριστό για εμένα το γεγονός ότι μου δίνεται η δυνατότητα να αγωνιστώ για έναν προπονητή όπως ο Έτορε Μεσίνα. Θα είναι διασκεδαστικό».

To καλωσόρισμα της Ευρωλίγκας:

Οι Ιταλοί τάραξαν τα νερά του ευρωπαϊκού μπάσκετ, με την ανακοίνωση της μεταγραφής του, με το τζένεραλ μάνατζερ Χρήστο Σταυρόπουλο να τονίζει σχετικά: «Τον θέλαμε πολύ, γιατί πέρα από την αξία του ως παίκτη έχει τα χαρακτηριστικά που θέλουμε για το πρότζεκτ μας».

Ο Λουίς Σκόλα αγωνίστηκε στην Ευρωλίγκα από το 2000 έως το 2007 με την τότε Ταού Κεράμικα, νυν Μπασκόνια, και σε 144 ματς είχε κατά μέσο όρο 14,3π., 5,6 ριμπάουντ, 1,7 ασίστ και 1,2 κλεψίματα.

Τη διετία 1998-2000 είχε δοθεί, ως δανεικός από τους Βάσκους, στη Χιχόν. Από το 2007 έως το 2017 αγωνίστηκε στο ΝΒΑ με τη φανέλα των Χιούστον Ρόκετς, Φοίνιξ Σανς, Ιντιάνα Πέισερς, Τορόντο Ράπτορς και Μπρούκλιν Νετς.

Τα τελευταία δύο χρόνια είχε μετακομίσει στην Κίνα, για λογαριασμό αρχικά των Σανξί Μπρέιβ Ντράγκονς και εν συνεχεία των Σαρκς Σαγκάης.

To βίντεο της Ευρωλίγκας για την Αρμάνι Μιλάνο, χωρίς όμως την προσθήκη του Αργεντινού:

https://www.youtube.com/watch?v=lpRecifM5es



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ