22.3 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Ενημέρωση της αστυνομίας και προπόνηση παρουσία των προέδρων για τον Ολυμπιακό

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός, ύστερα από τη λήξη του δεύτερου τελικού της Stoiximan.gr Basket League, που πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την περασμένη Πέμπτη 7 Ιουνίου, εξέφρασε σοβαρές καταγγελίες για τη στάση ορισμένων εκ των αστυνομικών. 

Την Τρίτη 12 Ιουνίου, εκπρόσωποι της ΚΑΕ  βρέθηκαν στο γραφείο του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, κυρίου Χρήστου Παπαζαφείρη, προκειμένου να εκφράσουν τα παράπονά τους για τα όσα συνέβησαν πριν και μετά το τέλος του αγώνα. Από τη μεριά του ο κύριος Παπαζαφείρης επιβεβαίωσε πως θα διερευνήσει το ζήτημα και θα λάβει προσεκτικά υπ' όψιν του, τις κατηγορίες που εξέφρασε η "ερυθρόλευκη" ΚΑΕ.

Αναφορικά με το αγωνιστικό κομμάτι, ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε προ ολίγου την προπόνησή του για τον τέταρτο τελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό Superfoods στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (14/6, 19.00).

Το "παρών" στην προπόνηση των "ερυρθολεύκων" έδωσαν για μία ακόμη φορά οι πρόεδροι της  ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος. Η προπόνηση των Πειραιωτών ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα τραυματισμών και έτσι ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα έχει στη διάθεσή του ολόκληρη την ομάδα προκειμένου να διεκδικήσει την ισοφάριση της σειράς.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ