21.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ενεργοποιεί και του Φλόιντ και ψηλώνει… επικίνδυνα ο Προμηθέας

Με πολύ... ύψος πάει προς την ολοκλήρωσή του ο σχεδιασμός του Προμηθέα της σεζόν 2020-21, αφού οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά από έναν νέο κύκλο συζητήσεων παρά την απόφαση που υπήρχε για να μείνει ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης στην ομάδα, θα ενεργοποιηθεί η συμφωνία που υπάρχει με τον Τζεχάιβα Φλόιντ.


Δεδομένης της οριστικής απόκτησης, εδώ και αρκετό καιρό, των Μο Φαγέ και Ντάνι Αγκμπελέσε αλλά και της παραμονής του Δημήτρη Αγραβάνη, φαινόταν ότι η υπέρβαση που αποφασίστηκε για την παραμονή του Μαυροεφαλίδη θα... έκαιγε την περίπτωση Φλόιντ.

Ο προσανατολισμός έδειχνε να είναι ένας Αμερικανός "τριάρι" αφού η περίπτωση του Χάρη Γιαννόπουλου δεν προχωράει, αλλά οι τελευταίες πληροφορίες δείχνουν ότι κάτι αλλάζει σε αυτόν.

Επειδή βέβαια ο Προμηθέας είναι ήδη πολύ μπροστά στην στελέχωση του ρόστερ της επόμενης περιόδου, έχοντας σχεδόν ολοκληρώσει, δεν υπάρχει και βιασύνη. Οπότε δεν αποκλείεται ο Μάκης Γιατράς να το... παιδέψει στο μυαλό του με διάφορα εναλλακτικά πλάνα, όπως δεν αποκλείεται και οι επαφές που γίνονται με παίκτες να οδηγούν σε αναγκαστική αλλαγή σχεδίων και σε αυτό το σκηνικό στους ψηλούς που σε πρώτη ανάγνωση δημιουργεί απορίες.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ