21.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ενεργοποιεί «βόμβα» Βασιλόπουλου ο Χ.Τρικούπης

Την σπουδαιότερη μεταγραφή στην ιστορία του είναι έτοιμος να ολοκληρώσει ο  Χαρίλαος Τρικούπης, φέρνοντας στο Μεσολόγγι, έναν μετρ των ανόδων, όπως είναι ο Φώτης Βασιλόπουλος.

Όπως έχει φανεί ο Ντίνος Καλαμπάκος τείνει να δημιουργήσει το παλιό Παγκράτι των επιτυχιών, και έτσι μετά τους Στάθη Παπαδιονυσίου και Τάσο Αντωνάκη που ανανέωσαν τη συνεργασία τους, και τους Γιάννη Σαχπατζίδη και Αλέξη Ράπτη που αποκτήθηκαν, προσθέτει ως κερασάκι στη τούρτα τον 33χρονο γκαρντ, ο οποίος για δεύτερη φορά (έχει αγωνιστεί στην Χαλκίδα) στην πλούσια καριέρα του θα αγωνιστεί εκτός Αθηνών.

Η αξία του μετρ των ασίστ δεν χρειάζεται και ιδιαίτερη ανάλυση, με τον ίδιο να είναι εκ των κορυφαίων στην περσινή πορεία πρωταθλητισμού του Ιωνικού, έχοντας 13,8 πόντους και 8,8 ασίστ, ενώ την προηγούμενη σεζόν στην Β' Εθνική, έφτασε τα 100 τρίποντα.

Στο Παγκράτι αγωνίστηκε τρεις χρονιές, όντας εκ των βασικών παικτών στο ρόστερ του Ντίνου Καλαμπάκου, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν Πανελευσινιακός (Α1), Εθνικός (Α2 - πήρε εντολή ανόδου), Φάρος Κερατσινίου (Α2 - άνοδος) και δυο χρονιές στον Ιωνικό (δυο πρωταθλήματα). Επίσης στο Παγκράτι την σεζόν 2013-2014 ήταν ο πρώτος που έσπασε το φράγμα των 200 ασίστ στην Α2.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ