22.8 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Ενδιαφέρον σε Euroleague και Eurocup

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το σημερινό κουπόνι του στοιχήματος κι εμείς ξεχωρίσαμε παιχνίδια για την Ευρωλίγκα και το Γιούροκαπ, με βάση τις πάντοτε ελκυστικές αποδόσεις του Stoiximan.gr.

Στο ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός θα παίξει με την Αναντολού Εφές και θέλει τη νίκη που επί της ουσίας θα του εξασφαλίσει το πλεονέκτημα έδρας. Οι γηπεδούχοι είναι σαφώς πιο ποιοτικοί από τους αντιπάλους τους και θα στηρίξουμε τη νίκη τους με διαφορά 13 ή περισσότερων πόντων.

Stoiximan.gr Basket League: Όλα για το Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

«Εμφύλιος» στη Μόσχα με τη Χίμκι να κοντράρεται με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Το κίνητρο των γηπεδούχων είναι σαφώς μεγαλύτερο μια και παλεύουν για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα, ενώ η «ομάδα του Στρατού» μετά την επικράτηση του Ολυμπιακού είναι και μαθηματικά πρώτη. Θα ρισκάρουμε και θα ποντάρουμε τον άσο σε πολύ καλή τιμή.

Stoiximan.gr Basket League: Ελκυστικές αποδόσεις, εκπλήξεις & πολύ Μπάσκετ στοStoiximan.gr!

Βαθμολογικά αδιάφορο είναι το ματς της Μπάμπεργκ με τη Μάλαγα καθώς οι δύο ομάδες δεν έχουν ελπίδες πρόκρισης. Οι γηπεδούχοι διασύρθηκαν στη Βιτόρια από την Μπασκόνια και θέλουν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις, ενώ οι Ανδαλουσιανοί έκαμψαν την αντίσταση της Μπαρτσελόνα. Εδώ θα πάμε με τον άσο.

Stoiximan.gr: H Ευρωλίγκα παίζει ΕΔΩ με εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα & πολλές εκπλήξεις!

Στον ισπανικό «εμφύλιο» ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Μπασκόνια θα προτιμήσουμε το «διπλό», καθώς αν αυτό έρθει, οι Βάσκοι θα αποκτήσουν διαφορά δύο νικών από τη Μακάμπι κι επί της ουσίας θα «κλειδώσουν» την είσοδό τους στην οκτάδα.

Στο Eurocup, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται την Νταρουσάφακα και μετά την ήττα στο πρώτο παιχνίδι θέλει να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα για να παραμείνει ζωντανή στο παιχνίδι της πρόκρισης. Οι φιλοξενούμενοι δεν παραδοθούν εύκολα και θα στηρίξουμε το «διπλό» με πλεονέκτημα 7,5 πόντων.

Τέλος, ο δεύτερος ημιτελικός μεταξύ της Ρέτζιο Εμίλια και της Λοκομοτίβ Κουμπάν έχει ξεκάθαρο φαβορί και είναι οι Ρώσοι. Θα τους εμπιστευτούμε και θα ποντάρουμε στην απλή νίκη τους που θα τους χαρίσει και την πρόκριση.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Μονό

Ολυμπιακός (-12,5) – Αναντολού Εφές    1     1,91

Μονό

Χίμκι – ΤΣΣΚΑ Μόσχας   1     2,70

Μονό

Μπάμπεργκ – Μάλαγα   1    1,75

Μονό

Μπαρτσελόνα – Μπασκόνια    2    1,91

Δυάδα

Μπάγερν Μονάχου – Νταρουσάφακα (+7,5)    2    1,88

Ρέτζιο Εμίλια – Λοκομοτίβ Κουμπάν    2    1,33



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ