21.7 C
Athens
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

Ενδιαφέρον σε Ευρωλίγκα και στα εγχώρια πρωταθλήματα

Πολλές επιλογές προφέρει για μία ακόμα ημέρα το μπασκετικό κουπόνι του στοιχήματος και θα προσπαθήσουμε να πάμε ταμείο με βάση τις ελκυστικές αποδόσεις του Stoiximan.gr.

Στην Ευρωλίγκα πέφτει η αυλαία της κανονικής περιόδου. Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ. Η επιλογή σημείου με δεδομένες τις απουσίες των γηπεδούχων είναι επίφοβη και θα προτιμήσουμε το over155,5. Στον άσο θα στηριχτούμε στο παιχνίδι της Βαλένθια με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ θα στηρίξουμε την επικράτηση και της Ρεάλ Μαδρίτης με διαφορά 16 ή περισσότερων πόντων.

Stoiximan.gr Basket League: Όλα για το Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Για το γερμανικό πρωτάθλημα, η Μπαϊρόιτ θα αντιμετωπίσει τη Φρανκφούρτη. Οι γηπεδούχοι θέλουν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις μετά τον αποκλεισμό στο Basketball Champions League και τους εμπιστευτούμε ποντάροντας στον άσο με τουλάχιστον πέντε πόντους διαφορά.

Stoiximan.gr Basket League: Ελκυστικές αποδόσεις, εκπλήξεις & πολύ Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Στην Τουρκία, η Νταρουσάφακα θα παίξει με την Ινστανμπούλ. Το συγκρότημα του Ντέιβιντ Μπλατ είναι σαφώς πιο ισχυρό από τους αντιπάλους του κι αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να καλύψει και το χάντικαπ των 12,5 πόντων.

Stoiximan.gr: H Ευρωλίγκα παίζει ΕΔΩ με εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα & πολλές εκπλήξεις!

Τέλος, στο παιχνίδι για το γαλλικό πρωτάθλημα, η Αντίμπ θα υποδεχτεί τη Σαλόν. Οι φιλοξενούμενοι είναι περσινοί πρωταθλητές αλλά παλεύουν για την παραμονή τους στην κατηγορία. Θα τους εμπιστευτούμε επιλέγοντας το «διπλό».

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τριάδα

Ολυμπιακός – Ζαλγκίρις    over 155,5     1,95

Βαλένθια – Μακάμπι Τελ Αβίβ    1     1,40

Ρεάλ Μαδρίτης (-15,5)- Μπάμπεργκ    1     1,90

Μονό

Μπαϊρόιτ (-4,5) – Φρανκφούρτη   1     1,85

Μονό

Νταρουσάφακα (-12,5) – Ινστανμπούλ   1      1,85

Μονό

Αντίμπ – Σαλόν   2    1,97



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ