20.9 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

«Ενδιαφέρον Ολυμπιακού για Πασκουάλ»

Ένα γνώριμο όνομα στο ελληνικό κοινό έφερε στην επιφάνεια ο ισπανικός Τύπος, καθώς ανάμεσα στους υποψήφιους προπονητές για τον αντικαταστάτη του Ντέιβιντ Μπλατ βρίσκεται ο άλλοτε τεχνικός του Παναθηναϊκού, Τσάβι Πασκουάλ.

Η απομάκρυνση του Ντέιβιντ Μπλατ ήταν ξαφνική έπειτα από μόλις έναν αγώνα στον πάγκο των «ερυθρολεύκων» στη Εuroleague και πλέον ο Ολυμπιακός έχει βγει... στην αγορά για να βρει τον ιδανικό αντικαταστάτη. Μέχρι στιγμής τα ηνία της ομάδας αναλαμβάνει ο άμεσος συνεργάτης του Ντέιβιντ Μπλατ, Κεστούτις Κεζμούρα, τουλάχιστον μέχρι τον προσεχή αγώνα με τη Βαλένθια (11/10, 21:30) αλλά συνεχίζουν να κοιτάζουν και πιο πέρα.

Ένα από τα πρώτα ονόματα που ακούστηκαν ήταν του Έλληνα τεχνικού, Γιώργου Μπαρτζώκα αλλά σε σημερινό δημοσίευμα η "Mundo Deportivo" έβαλε... φωτιά στην υπόθεση, καθώς αναφέρει τον Τσάβι Πασκουάλ ως ένα από τα επικρατέστερα ονόματα αυτή τη στιγμή για τη θέση του «ερυθρόλευκου» πάγκου.

Ο Καταλανός προπονητής σίγουρα έχει την κατάλληλη εμπειρία από το υψηλό επίπεδο της Εuroleague ενώ βρέθηκε για περίπου ενάμισι χρόνο στην Ελλάδα όπου συνεργάστηκε με τον Παναθηναϊκό. Ο Τσάβι Πασκουάλ απομακρύνθηκε από το «τριφύλλι» τον περασμένο Δεκέμβριο με τον Ρικ Πιτίνο να παίρνει τη θέση του και από τότε δεν έχει συνεργαστεί με άλλη ομάδα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ