20.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

“Ενδιαφέρον Ολυμπιακού για Γκιλ”

Το συμβόλαιο του Άντονι Γκιλ με τη Χίμκι τελειώνει αυτό το καλοκαίρι και δημοσιεύματα στη Ρωσία αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Αμερικανού φόργουορντ. Συνδέουν δε αυτό το ενδιαφέρον με την παρουσία στον πάγκο των "ερυθρολεύκων" του Γιώργου Μπαρτζώκα, ο οποίος πήγε στη Χίμκι τον Γκιλ και τον μετέτρεψε σε ένα από τα πιο πολύτιμα εργαλεία της ομάδας.

Η ρωσική εφημερίδα Izvestia επικοινώνησε με τον ατζέντη του Γιώργου Μπαρτζώκα στη Ρωσία, Στάνισλαβ Ριζόφ, ο οποίος επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Γκιλ: 

"Το καλοκαίρι του 2017 ο Μπαρτζώκας βρήκε τον Γκιλ στο summer league του ΝΒΑ και τον βοήθησε να ανέβει επίπεδο στη Χίμκι. Γι' αυτό δεν με εκπλήσσει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον παίκτη. Όμως πόσο εφικτό είναι να γίνει αυτή η μεταγραφή, δεν είναι σωστό εγώ να το αξιολογήσω. Ωστόσο, είναι προφανές πως με προπονητή τον Κουρτινάιτις ο χρόνος συμμετοχής του Γκιλ μειώθηκε και υποβιβάστηκε σε δεύτερο βιολί της ομάδας. Αυτό είναι φυσιολογικό πάντως, καθώς κάθε προπονητής έχει τις δικές του προτιμήσεις".

Η Izvestia απευθύνθηκε στον Ρίμας Κουρτινάιτις, ο οποίος εξήγησε γιατί μειώθηκε ο χρόνος συμμετοχής του Γκιλ επί των ημερών του: 

"Πρώτον, έχασε σχεδόν ολόκληρη τη σεζόν 2018-19 λόγω τραυματισμού στη μέση, ενώ προβλήματα τραυματισμού είχε και στη διάρκεια της φετινής σεζόν. Δεύτερον, έχουμε 12 παίκτες στο ρόστερ, ο καθένας δικαιούται χρόνο συμμετοχής και δεν έχει νόημα να τον μοιράζεις αυτό το χρόνο εξίσου. Ο Γκιλ πάντως έκανε ό,τι ζητούσα από αυτόν. Είναι καλός παίκτης και σε μια ομάδα με μικρότερο εσωτερικό ανταγωνισμό πιθανότατα θα είχε υψηλότερα στατιστικά. Θα έλεγα επίσης ότι ο Άντονι είναι αγαπητός παίκτης και δεν ξέρω ακόμα τι μπάτζετ θα έχουμε την επόμενη σεζόν. Ναι, το συμβόλαιό του λήγει, αλλά τον έχω υπόψη μου".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ