20 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ενδιαφέρον από το ΝΒΑ για τον Ουίτινγκτον

Ένας από τους παίκτες που θα παραμείνει δύσκολα στην ίδια ομάδα την επόμενη σεζόν είναι ο Γκρεγκ Ουίτινγκτον, καθώς οι εμφανίσεις του Αμερικανού παίκτη έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον τόσο ομάδων από τη Εuroleague όσα και από το ΝΒΑ.

Μέσα σε μία σεζόν ο 27χρονος παίκτης της Γαλατασαράι πρόλαβε να δείξει την αξία του τόσο στο τουρκικό πρωτάθλημα όσο και στο Eurocup και σύμφωνα με τα λεγόμενα του ατζέντη του, Τζέρι Νταιάνις, στο "Hoops Rumors" οι ομάδες από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού πρόκειται να κάνουν κρούση για την περίπτωσή του και ήδη βρίσκεται στο στόχαστρο κάποιων οργανισμών.

«Ο Γκρεγκ έχει δουλέψει πολύ και ξέρει πως έχει φτάσει στο επόμενο επίπεδο για να πάρει την ευκαιρία του. Μπορεί να την αρπάξει και προφανώς υπάρχει ενδιαφέρον γι’ αυτόν από ομάδες υψηλού επιπέδου και το ΝΒΑ. Θεωρώ ότι ο Γκρεγκ θα είναι εκ των πλέον περιζήτητων free agents εκτός ΝΒΑ, γιατί έχει ποικιλία στο παιχνίδι του και σουτάρει καλά».

Στη ρούκι του σεζόν στο Eurocup o Ουίτινγκτον έκανε αισθτή την παρουσία του και ήταν μία από τις μεγαλύτερες αποκαλύψεις της διοργάνωσης μετρώντας 12,5 πόντους, 6,4 ριμπάουντ, 1,5 ασίστ, 1,3 κλεψίματα, 0,6 κοψίματα καά μέσο όρο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ