19 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ενδιαφέρον από τους Πίστονς για τον Ντινγουίντι

Ο Σπένσερ Ντινγουίντι ήταν ένας από τους άτυχους της φετινής σεζόν λόγω ενός απρόσμενου σοβαρού τραυματισμού αλλά φαίνεται πως παρόλα αυτά υπάρχει ζωηρό ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Ο Αμερικανός γκαρντ την περσινή αγωνιστική περίοδο είχε εξελιχθεί σε ένα από τα σημαντικότερα γρανάζια των Μπρούκλιν Νετς, λόγω και του τραυματισμού των Κάιρι Ίρβινγκ και Κέβιν Ντουράντ, όμως η φετινή χρονιά έμελλε να του επιφυλάσσει άλλα... σχέδια.

Ο σοβαρός τραυματισμός στην αρχή της σεζόν του στέρησε την ευκαιρία να βοηθήσει τους συμπαίκτες του και πρόλαβε να αγωνιστεί σε μόλις 3 αγώνες. Όμως αυτός ο τραυματισμός και το πιθανό σενάριο να μην πατήσει ξανά παρκέ την φετινή σεζόν δεν πτοεί τις υπόλοιπες ομάδες, οι οποίες βλέπουν στο πρόσωπό του τον επόμενο ηγέτης τους ή έναν πολύ καλό ρολίστα.

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα ανάμεσα στις ομάδες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του είναι οι Ντιτρόιτ Πίστονς, οι οποίοι θέλουν να τον αποκτήσουν σύντομα μέσω ανταλλαγής. Να υπενθυμίσουμε ότι ο Ντινγουίντι δεσμεύεται και για την επόμενη σεζόν με τους Νετς με το ποσό να ανέρχεται στα 12.3 εκατ. δολάρια.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ