16.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ενδιαφέρον από Εθνικό για Μπένο και Λεκάκη

Ο Εθνικός έχει μπει ενεργά στον σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου, με τον Κώστα Οικονομάκη να θέλει να κοιτάξει την ερχόμενη ημέρα.

Εκτός από τους Σάκη Γεωργοπαπαδάκο και Χάρη Μπαρμπαρή που έχουν ανακοινωθεί η ομάδα του Πειραιά στρέφει το ενδιαφέρον τις και σε περαιτέρω ενίσχυση. Ένας από τους στόχους των «μπλε» είναι ο Δημήτρης Μπένος, ο οποίος έχει να επιδείξει δυο διαδοχικές ανόδους, και σίγουρα η εμπειρία του είναι πολύ σημαντική για το χτίσιμο  μιας ομάδας.

Ο 35χρονος σέντερ, κατάφερε να ηγηθεί με την παρουσία του, της νεανικής ομάδας του ΕΦΑΟΖ, κερδίζοντας το πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Γ' Εθνικής, ενώ δεν αποκλείεται να συνεχίσει και στην ομάδα του Ζωγράφου, με την οποία διατηρεί πολύ καλές σχέσεις. Τις δυο προηγούμενες σεζόν αγωνίστηκε στην Β' Εθνική με το Παγκράτι, με το οποίο κέρδισε την άνοδο στην Α2, ενώ είχε 7,9 πόντους σε 29 παιχνίδια στην Β' Εθνική.

Ο Γιάννης Λεκάκης αποτελεί ένα από τα παιδιά του Πειραιά, και σίγουρα η προσθήκη του θα δώσει άλλη δυναμική. Ο 29χρονος φόργουορντ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε και πάλι στο «Π.Σαλπέας» και στην Α' ΕΣΚΑΝΑ με τον Πορφύρα, ενώ έχει αγωνιστεί σε Παπάγου, Παγκράτι, με το οποίο έκανε μια εξαιρετική σεζόν στην Α2, αλλά και στον Ιπποκράτη Κω, με τον οποίο κέρδισε την άνοδο προς την Α2.

Και οι δυο περιπτώσεις ενδιαφέρουν τον Εθνικό, και δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση ώστε να ενταχθούν στο δυναμικό του.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ