18.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ενας φίλος ήρθε απόψε από τα παλιά

 

Φίλους και παλιούς συμπαίκτες ήρθε να δει ο @tremenduz. Περαστικά Τρεμέλ! #OlympiacosBC

A post shared by Olympiacos B.C. (@olympiacosbc) on

Από τους πιο αγαπητούς ξένους στον Ολυμπιακό (και ας έμεινε μόλις μια σεζόν) ήταν ο Τρεμέλ Ντάρντεν που επισκέφτηκε χθες τους πρώην συμπαίκτες του στο ΣΕΦ. Ο Αμερικανός είχε έρθει και πέρυσι τέτοια εποχή και έφερε γούρι στην ομάδα του που κατέκτησε τον τίτλο και όλοι ελπίζουν να το ξανακάνει.

Οσο για την εικόνα παίκτη του Ολυμπιακού με πατερίτσες είναι κάτι απόλυτα συνηθισμένο στο ΣΕΦ εδώ και δεκαετίες. Απλά εδώ ο Τρεμέλ Ντάρντεν έφερε τις πατερίτσες από την Ιταλία καθώς ήταν άτυχος παίζοντας για την Καντού όταν υπέστη ρήξη αχιλλείου .

Δεν είναι τυχαίο ότι στη φωτό που ανάρτησε στο instagram ο Ολυμπιακός, τα σχόλία των φίλων των Ερυθρολεύκων γέμισαν το κενό. Διότι ο Ντάρντεν, ήταν ο αμυντικός που είχε εξουδετερώσει σε μεγάλο βαθμό τον Δημήτρη Διαμαντίδη στην σειρά των τελικών του 2015 και η ομάδα του είχε πάρει το πρωτάθλημα (2015) μετά από δύο χαμένα στη σειρά και μάλιστα με το επιβλητικό 3-0 νίκες.

Kαι αν νομίζετε ότι ήταν από τους τυχερούς στον Ολυμπιακό που είχε γλυτώσει τους τραυματισμούς, η κεντρική φωτογραφία του κειμένου αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Είχε σπάσει το χέρι του και απλά είχε γλυτώσει τα πόδια...

Σιδερένιος Τρεμέλ 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ