17.1 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ενίσχυση πρωταθλητισμού με Γκανέτσα και Κόκκα για Αμπελώνα (pic)

Το μπάσκετ στην Θεσσαλία έχει αρχίζει να δυναμώνει, και έτσι μια ακόμα ομάδα δείχνει να ενισχύεται, θέλοντας και αυτή να βρεθεί στις Εθνικές κατηγορίες τη νέα σεζόν.

Ο λόγος για τον ΓΣ Αμπελώνα, με την ομάδα από το νομό Λάρισας να φτάνει σε δυο μεταγραφές από τις Εθνικές κατηγορίες και δε από την Β' Εθνική, έχοντας ως βασικό σκοπό να πρωταγωνιστούν στην Α1 ΕΣΚΑΘ.

Έτσι, μετά τον Βασίλη Κυριακόπουλο στην ομάδα θα αγωνίζονται οι Θάνος Γκανέτσας (photo) και Ανδρέας Κόκκας. Ο πρώτος πραγματοποίησε όλη την πορεία ανόδου του Ερμή Αγιάς από από την τοπική κατηγορία ως την Α2 Ανδρών, ενώ ο δεύτερος αγωνίστηκε πέρυσι στην Β' Εθνική με την Αγία Παρασκευή, ενώ έχει ρίζες από την περιοχή.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Σταύρος Κωτούλας μετά την απόκτηση των δύο παιχτών, δήλωσε:

«Όταν πριν τρείς μήνες με τη νέα διοίκηση αναλαμβάναμε τα ηνία του Συλλόγου, είχαμε υποσχεθεί να φτιάξουμε μια ανταγωνιστική αντρική ομάδα και μια ακαδημία – πρότυπο.

Με την απόκτηση των τριών παιχτών και τον βασικό κορμό μας αναλλοίωτο, θεωρώ ότι τηρήσαμε το πρώτο σκέλος της υπόσχεσής μας.

Στο αμέσως προσεχές διάστημα, ευελπιστώ να τηρήσουμε και το δεύτερο.

Πραγματικά όλα τα παιδιά στη διοίκηση δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και ελπίζω ο κόσμος του Αμπελώνα να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια.

Τα καλύτερα είναι μπροστά μας».

photo: billkara.gr



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ