21.6 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Εμφάνιση MVP από Έρικ (vid+pics)

Την καλύτερη εμφάνιση της καριέρας του στην Ευρωλίγκα έκανε ο Μάικλ Έρικ και αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 27ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Η Νταρουσάφακα πανηγύρισε τη νίκη απέναντι στη Χίμκι, στη «Volkswagen Arena», με το Νιγηριανό να κάνει ρεκόρ πόντων με συνολικά 22, με 2/5 βολές και 10/12 δίποντα, όπως και ριμπάουντ (15). Είχε ακόμα δύο ασίστ και πέντε κερδισμένα φάουλ, ενώ υπέπεσε και σε δύο λάθη στα 29.59’ που έμεινε στο παρκέ, συγκεντρώνοντας 33 βαθμούς στην αξιολόγηση, που επίσης αποτελούν την κορυφαία επίδοσή του.

Ο 30χρονος φόργουορντ/σέντερ έγινε μόλις ο δεύτερος παίκτης, στην ιστορία του συγκροτήματος της Κωνσταντινούπολης στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της γηραιάς ηπείρου, που αναδείχθηκε MVP αγωνιστικής. Ο πρώτος ήταν ο Μπραντ Ουαναμέικερ, από τη σεζόν 2017-2017.

Την καλύτερη επίδοση στην αξιολόγηση από τους αγώνες της 27ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας είχε ο Μάικ Τζέιμς, που βαθμολογήθηκε με 37, αλλά είδε την Αρμάνι Μιλάνο να χάνει από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Wizink Center» κι έτσι απώλεσε τον τίτλο.

https://www.youtube.com/watch?v=nKOkgwJtzOk



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ