25.6 C
Athens
Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024

Εμφάνιση-μήνυμα του Λάσκαρη (pics)

Για πρώτη φορά από την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας για τη νέα σεζόν, ο Νίκος Λάσκαρης εμφανίστηκε στην προπόνηση του Άρη σε μία κίνηση που συνιστά μήνυμα ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας.

 

Παράλληλα η εμφάνιση του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ ενώπιον του Παναγιώτη Γιαννάκη και των παικτών ήρθε μετά την εξασφάλιση της άδειας συμμετοχής στο Πρωτάθλημα, τη διευθέτηση του προβλήματος προς τους πιστωτές του άρθρου 99 που εκπροσωπεί ο Νίκος Πετράτος αλλά και το διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» με Μπελ και Μπένσον.

 

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έδωσε ο επίσημος Άρης «Ο μεγαλομέτοχος της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., Νίκος Λάσκαρης βρέθηκε σήμερα στην προπόνηση της ομάδας. Παρακολούθησε ένα μέρος της, μαζί με τον εντεταλμένο σύμβουλο της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., Μάνο Λάσκαρη και μετά το τέλος της συνομίλησε με τον Παναγιώτη Γιαννάκη και τους συνεργάτες του αλλά και με τους παίκτες της ομάδας».   

 

 

 

Μέρος της προπόνησης ο Πέτγουεϊ

Αγωνιστικά η ομάδα έκανε μία προπόνηση σήμερα μπαίνοντας πια σε ρυθμούς προετοιμασίας για τον προημιτελικό του Κυπέλλου (4/10) με τον ΠΑΟΚ. Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ ακολούθησε ένα μέρος του ομαδικού προγράμματος και στη συνέχεια έκανε ατομικό δείχνοντας ότι είναι καλύτερα αλλά όχι απόλυτα έτοιμος για να τεθεί στη διάθεση του Γιαννάκη.

 

Αύριο οι «κίτρινοι» θα ολοκληρώσουν τα παιχνίδια προετοιμασίας, αντιμετωπίζοντας στο «Nick Galis Hall» στις 18:30 κεκλεισμένων των θυρών τα Τρίκαλα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ