17.5 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Εμπουά: Επιστρέφει στην Ιταλία ως συμπαίκτης του Σκόλα (vid)

Το όνειρο του Πολ Εμπουά για το ΝΒΑ μπορεί να περιμένει για λίγο, καθώς ο νεαρός παίκτης δεν βρήκε την ευκαιρία που έψαχνε στην άλλη πλευρά το Ατλαντικού και όλα δείχνουν ότι θα επιστρέψει στην Ιταλία για λογαριασμό της Πέζαρο.

Ο Καμερουνέζος παίκτης με ιταλικό διαβατήριο αποφάσισε το περασμένο καλοκαίρι να δηλώσει συμμετοχή στο draft, ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που αγωνίζονταν στα ευρωπαϊκά παρκέ, όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμενε και δεν είδε το όνομά του ανάμεσα στις επιλογές.

Δεν πτοήθηκε και προσπάθησε να εξασφαλίσει ένα εισιτήριο για το ΝΒΑ μέσω της «φούσκας» της G-League με την φανέλα των Long Island Nets αλλά πλέον ο δρόμος της επιστροφής στο ιταλικό πρωτάθλημα είναι ορθάνοιχτος.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ο Εμπουά φαίνεται να έχει υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Πέζαρο μέχρι το τέλος της σεζόν και αναμένεται να έχει στο... πλευρό του τον Λουίς Σκόλα. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά για τον ίδιο στην ομάδα, καθώς αγωνίστηκε την περίοδο 2019-20 στην Πέζαρο με τη μορφή δανεισμού από την Stella Azzurra Roma.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ